Ha animál pornó forgatás tényállása nem is bizonyítható, közszemérem-sértés elkövetése valószínűsíthető a Millennium park szökőkútjában, mert elszaporodtak az ebihalak, azok pedig ivaros úton szoktak keletkezni, nőstény lepetézésének módszerével. 

– ismerte fel a várost szorongató problémát a Siófok Városért Egyesület a Facebookon: a fent nevezett szökőkútban annyi ebihal van, hogy rossz nézni. A hatalmas békaorgia eredménye esztétikailag nem feltétlenül kifogásolható, mert viccesen néznek ki az ebihalak, de gondoljon csak bele, hogy állítólag az ókori Egyiptomot is záporozó békákkal sújtotta az isten, amik előtte ugyebár pici ebihalak voltak. A siófoki önkéntesek is hamar felismerték a vészjósló jeleket, és vödrökkel, hordókkal, hálókkal kezdtek neki a kis létkezdeményeket átpakolgatásának ki a a szökőkútból közeli tavakba. Megfigyelésünk:

az EBIhalakat az önkéntesek OBIs vödrökbe tették! 
 

Hahahhahaa, de jó kis vicces megfigyelés volt ez!

Ezerrel pakolták a kis gyerekbékákat, ahogy az itt is látszik,

de 140 ezer békaporonty után véget ért a muri, úgy érezték, eleget tettek a park elbékásodásának megelőzése érdekében. A Sonline azonban felhívta a figyelmünket: maradt még ebihal bőven, szóval ha szeretné megmenteni a világot, vagy eltölteni az időt, mielőtt egy jót bunyózna Siófokon, ne habozzon, menjen ebihalakat menteni, hiszen ezzel megelőzheti az újabb békaszaporodási incidenseket a szökőkútnál, amivel megelőzheti az esetleges békapornó-felvételeket, amire a szervezők és a a címben mi is nagyon viccesen utaltunk, hahaha! Az őrült dilit fokozva még ide kéne írnunk, hogy Zsanett, legyél a szökőkútnál ötkor, de vigyázz a békákkal, de ez már tényleg annyira elviselhetetlenül vicces lenne, hogy nem írjuk ide, pedig nagyon vicces, hehehe, mekkora poén!

Egyszóval, menjen, segítsen ebihalakat menteni!