Izgatottan várjuk, hogy ki lesz a mai napon 191. alkalommal megrendezett Anna-bál szépe, de kíváncsiságunkat egyelőre nem tudjuk kielégíteni, lévén, az esemény csak 17:30-kor veszi kezdetét. Arra az esetre, ha még idejében odaérne a helyszínre, érdemes tudnia előre, milyen programokra számítson.

17:30

A 2015. évi, 190. Anna-bál szépe, Boór Bettina fog sétakocsikázni a városban. Ne maradjon le a Gyógy téri indulásról, mert ez nyilvánvalóan nem mindennapi eseménynek ígérkezik.

Oda kell azért majd figyelni, mert ugyanebben az időpontban gyülekeznek a vendégek és az első bálozók a Vaszary villánál.

18:00

A Gyógy téren Balatonfüred Város Koncert Fúvószenekar zenél majd.

18:30

Ekkor történik a bevonulás, ráadásul ünnepélyesen. 

19:30

Megnyitják a bált, lesznek ünnepi köszöntők, átadják a Kiss Ernő díjat és nyitótáncolni fognak  a Magyar Állami Operaház balettművészei.

20:00 

Ekkorra illik megéhezni: kezdődik az ünnepi vacsora.

23:00

A báli közönség kiválasztja a 15 legszebb lányt, ők pedig kedvesen bemutatkoznak, majd elkezdődik a gálaműsor.

23:30 

Feszített lesz a tempó, csupán fél órával a bemutatkozás után kihirdetik a Bál Szépe Választás eredményét. Mindeközben svédasztalról lehet falatozni. 

Ne maradjon le erről a hihetetlenül izgalmas programról, amelyen nem lesz más dolga, csak szép lányokat és táncosokat nézni, zenét hallgatni, és folyamatosan enni. Kell ennél jobb szombat estére?