Körbejártuk a Balaton Soundot, és lefotóztuk a legjobb nőket: Brigi a lovaglástól szép, Bernadettet a humora teszi szimpatikussá, Líviának a plasztikai sebész is segített, Dukai Regina meg csak hozta a formáját. Szavazzon, ön szerint melyik csinos nő a legcsinosabb a fesztiválon?

Brigi

Brigi csak egy napra látogatott a Balaton Soundra, ráadásul ez az első fesztivál, amin jár. A parton felállított medencénél találkoztunk vele, barátaival egy napozóágyon pihentek. Az alacsony, vékony lány smink nélkül, természetes külsővel fesztiválozott, mivel csak egy bikini volt rajta, láthattuk tetoválását is, egy „cherchez la femme” feliratot a csípőjén. „Ez csak egy mondás, és tetszett” – válaszolta kérdésünkre, miért pont azt varratta magára, hogy „keresd a nőt”. Alakját a jó genetikán kívül a lovaglásnak köszönheti egyébként. Szavazzon rá, ha önnek ő a legszimpatikusabb!

 

Andrea

A 19 éves Andrea csak csütörtökön bulizott a Soundon, ő is strandolással kötötte össze a koncertjárást, ruhákkal is így készült. „Igazából nem hoztam semmi különöset, ez a ruha direkt ilyen strandolós, csak felkapom a fürdőruhára és megyek, amúgy farmerszoknyát hoztam egy sima felsővel” – tudtuk meg az egyik legcsinosabb fesztiválozótól, aki a vízparti buli mellett maximum az EFOTT-ra megy el idén, arra is csak azért, mert lakhelyéhez közel lesz a buli.

 

Bernadett

Bernadett négy napig bulizik a Soundon, és mint minden jó nő, ő is több bőrönddel érkezett az eseményre – már ha hihetünk neki. "Nagyon készültem, nagy álmom volt, hogy végre itt lehetek! Hoztam két bőröndöt, kisebb-nagyobb kézitagyókat, inkább legyen több, minthogy itt siránkozzak, hogy valamit nem hoztam el” – mondta Bernadett, majd arról is felvilágosított minket, hogy nem csak a strandra sminkel, hanem kifestve is alszik. Mert igényes. És persze nem sportol semmit, attól vékony: „Semennyit nem sportolok, tesióra alól is felmentettem magam, én nem vagyok hajlandó mozogni, igazi lusta lány vagyok, csak nem látszik” – ha önnek bejön a jónő humora, szavazzon rá!

 

Lívia

Lívia beszárított hajjal, szépen felöltözve szórakozott a Balatonnál, sminkje sem az esti bulira készült – hogy akkor mire, azt nem tudtuk meg. „Az esti buli előtt még elmegyek átöltözni. Rengeteg ruhát hoztam, szerencsére házat bérlünk, nem sátrazunk” – mondta a Velvetnek Lívia, aki két gyereket nevel, és bár közel sem néz ki annyinak, 36 éves. Heti két-három alkalommal sportol, gyerekvállalás után csak a melleit csináltatta meg. Ha önnek a kisportolt Lívia tetszik legjobban, szavazzon rá!

 

Kata

„Természetesen barnulok, elvetem a szoláriumozókat, mert szerintem a természetes barna bőr a legszebb” – válaszolt kérdésünkre Kata, aki a műszempillát nem veti el, de állítása szerint a smink egyáltalán nem gátolja a strandolásban. Kata testvérével egy napot töltött a fesztiválon: „Készültünk egy nappali és egy esti ruhával, papucsot sem hoztunk, csak egy szandált, szerintem itt lazán kell öltözködni” – mondta a bátran fotózkodó bulizó.

 

Dominika, Ági és Jennifer

Dominika, Ági, és Jennifer pezsgővel készült az esti bulira, melyre két szett ruhát is hoztak. A Dominikán lévő baseball sapka például már az egyik bulikellék volt. „Snoop Dogg tiszteletére vettem, van hozzá tornacipő, farmernadrág is” – mondta a lány. Barátnőivel együtt állították, nincsenek kifestve, az, hogy Jenniferen műszempilla van és némi szemhéjtus, az nem számít sminknek. A lányok egyébként imádnak vásárolni –milyen meglepő- egyikük pedig a Calzedoniában dolgozik: „Ahogy elnézem, a fesztiválon a lányok felének Calzedonia bikinije van” – hallottuk tőle a szakmai kommentárt. És viszonyuk a szoláriummal: „Hát az alap általában, hogy járunk szoláriumba. És persze próbáltunk ráhangolódni a fesztiválra, de túl nagy erőfeszítéseket nem tettünk, ez egy laza hely” – mondta Dominika. Ha önnek a lazán pezsgőző shopizós csajok az esetei, szavazzon rájuk!

 

Gréta és Violetta

Grétát és Violettát nem csak mi állítottuk meg, rengeteg ajánlatot kaptak innen-onnan. "Kezdünk csodálkozni, hogy ilyen gyakran megállítanak, az előbb tévések jöttek ide, de ahogy leszálltunk a vonatról, ingyen elhoztak minket riksával. Mert szépek vagyunk... Vonattal jöttünk, odajött hozzánk egy adag fiú és megyünk holnap a Coke Clubba ingyen" - mondta Gréta.

A tizenéves lányok csak egy napra jöttek, mert érdekelték őket a pénteki koncertek, de ha valakitől kapnak jegyet, nem ragaszkodnak a siófoki programhoz - persze attól is függ ki kínálja meg őket és mivel.

 

+1: Dukai Regina

Dukai egy alkoholpromócióval érkezett a fesztiválra. Aprómintás miniruhát viselt, barna kiegészítőkkel, szettjének története is volt: "Estére gumicsizmát veszek, de egyébként amikor elindultam, egészen más volt rajtam, csak ahogy kiléptem az ajtón, éreztem, hogy túl meleg van ma, ezért beszaladtam egy boltba, és vettem ezt a kis pólót. Ez tökéletes lesz a bulira, Szigetre is valami hasonlóval készülök majd" - mondta a glammodellből lett énekesnő. Ha önnek Dukai laza szettje és stílusa a kedvence, szavazzon rá!

Ki a Sound legjobb nője?

Nos, önön a sor, szavazzon: melyik lány a legszebb a fesztiválozók közül? Meggyőzte Brigi fekete bikinije vagy jobban bejön Dominika szőke haja? Esetleg a 30-on felüli Lívia a legjobb nő a felhozatalból? Ha Grétának és Violettának ön is venne Sound jegyet, szavazzon rájuk, ha pedig mindenki közül Dukai Regina önnek a legszimpatikusabb, voksoljon rá!

Persze a természetesen barnuló Kata is várja a szavazatokat, akárcsak a nagyon vicces Bernadett, szóval nyomjon pöttyöt valaki neve mellé!

A Velvetet már a Facebookon is megtalálja, klikkeljen ide, lájkoljon minket!