Michel Teló slágerdala mindenkiben nyomott hagyott, Fekete Pákó épp úgy imádja, mint az albertirsai ultrák, vagy a brazíliai szobametálosok. Szerencsére ennek nyoma is van. De melyik a legjobb? Egy pont a borzasztó, öt a paradigmaváltó műveknek.

Michel Teló Ai Se Eu Te Pego című dalától már most nem lehet szabadulni, és ahogy már előre szóltunk, ez egész nyáron így is marad. A dal sikerét mi sem bizonyítja jobban, hogy ezúttal nem Lady Gaga valamelyik slágerét dolgozza fel minden létező zenekar, hanem ezt. Az Ai Se Eu Te Pego olyan messzire jutott, hogy már a magyar popzene ikonjai is hozzányúltak, de nemzetközi szinten pedig gyakorlatilag minden elképzelhető verzióban elérhető.

1. Az albertirsai zsenik

Kezdjük a magyar terméssel, az albertirsai focicsapat legendás himnuszának kiötlői méltó módon ünnepelték meg csapatuk megyekettes bajnoki címét, a Queen után pedig Michel Teló művét értelmezték újra. A dal szerint Guardiola is hamarosan Albertirsán fog kikötni, a csapat tagjai futnak, mint a fürge nyulak, ráadásul a hangzást is sikerült úgy átalakítani, hogy a lehető legjobban emlékeztessen egy karaoke bárban hallhatóra.

2. Fekete Pákó

A DJ-ként is próbálkozó Pákó bemutatta, milyen jól halad a magyar kiejtéssel, és a maga képére formálta az Ai Se Eu Te Pegót. A maga képe természetesen azt jelenti, hogy seggekről, mellekről és egyéb nőtartozékokról szól, amit a hangszálisten Pákó a szokásos remek technikájával prezentál. Az internetezőknek már feltűnt, mi a dal egyetlen hibája, ezért elérhető egy tízórás verzió is.

3. Fesztiválrock

A brazil Adenunak is eszébe jutott, hogy ha már a saját dalai nem érdekelnek senkit, nagyszerűen fel lehet kapaszkodni azon metálosok hátán, akik cikinek érzik bevallani a Michel Teló iránti vonzalmukat, de valahol akarják ordibálni. A teljesen fesztivál-kompatibilis verzió újabb bizonyítékot szolgáltat rá, hogy gyakorlatilag mindenből lehet Amerikai pite-betétdalt gyártani.

4. Hip-hop

Ha rockosítani lehet valamit, nyilván el is lehet rappelni. Egy Smack nevű fiatalember például úgy hozta ezt össze, hogy a szövegen kívül semmi nem emlékeztet Michel Teló remekművére, viszont biztosan jól lehet rá a Mergánkból stírölni a nekünk pózoló kurvákat.

5. Autotune

Naná, hogy létezik egy egészen borzasztó mambós alapra autotune-ozás is, ezt Fuego hozta össze. Szavakat nagyon nehéz találni rá, azt tanácsoljuk, hogy ha ez a verzió szólal meg egy buliban, azonnal gondolkozzunk el a távozáson.

6. További következmények

Michel Teló sikere egyébként nagyban köszönhető a focistáknak is, akik az énekes mozgását imitálva ünnepeltek gólt. Ez annyira jellegzetes lett, hogy a PES nevű fociszimulátorba például bele is építették Christiano Ronaldo gólörömét, ezzel gyakorlatilag halhatatlanná téve a Dalt, Aminek Senki Nem Érti A Szövegét.


Úgy érzi, többet hozna ki ebből a dalból, mint ezek a kutyaütők? Szeretne a nyár egyik slágeréből még nagyobb slágert csinálni? Nincs is más dolga, mint elküldeni nekünk e-mailben az ön verzióját, amik közül a legjobbnak hivatalosan is odaítéljük a nyár legnagyobb slágerének járó címet!