Míg egy rakás balatoni településen a sétányokon napközben sokan vannak, koraeste rengetegen, este tízkor pedig már csak néhányan, addig Siófokon pont fordítva van ez a helyzet. Nem véletlenül, a Petőfi sétány már hivatalosan is az ország partysétánya.

Este 7-8 előtt érkezni teljesen fölösleges, az igazi buli tíztől indul, és hajnalig tart. Az menjen ide szórakozni, aki szereti, ha legalább ötven kocsma vetekszik azért, hogy náluk költse a pénzét, és nem különösebben zavarja azt, hogy az egésznek nincs igazán hangulata, leginkább az ütemes lerészegedésről szól a dolog.

Aki az ilyesmit nem kedveli, nyugodtan látogasson el Siófok másik végébe, a Palace-ba, ami a híre ellenére egyáltalán nem arról szól, hogy rettenetesen rossz, de legalább hangos zenére lesz az embernek valamilyen baja, kellemetlen élménye, hanem arról, hogy viszonylag élvezhető tánczenére rúgjon be a szórakozni vágyó a minden este más ingyenpiától.

Az ország leghíresebb diszkójába csak éjjel, vagy részegen érkezőknek mutatjuk, hogy hogyan is néz ki a Palace, amikor nincs benne hangos zene, meg egy rakás változatosan részeg ember, hanem úgy funkcionál, mint egy bármilyen balatoni kávézó, étterem.