Az év legmenőzősebb fesztiválján a lányok nagy része Bershka-katalóguslánynak öltözött, mindenkin a legújabb trend szerinti, legdivatosabb ruhák feszültek, sokszor csak a kiegészítők különböztették meg a csajokat egymástól. Heti trendünkbe olyan fesztiválozókat kerestünk, akik fantáziadúsabban, egyedibben öltöztek a megszokottnál, de azért a Sound legfőbb trendjeit is magukon viselik. Nézze meg a hét csinos lányt, és szavazzon, melyikük legyen a hét legjobban öltözöttje!

Kirsten féloldalas szoknyában, koszorúval

A holland lány szettje nagyon egyben van, a műanyag koszorú rózsái illenek a szoknya halvány rózsaszínjéhez, a love feliratos haspóló a farmermellénnyel pedig csak fokozza az összeállítás hippis mivoltát. Több lány is efféle koszorúval strandolt, bulizott, és sokan választottak aszimmetrikus szoknyát a fesztiválra: Kirstennek remekül áll a gondosan megkomponált outfit, még a hátizsák színe és stílusa is illik a sötét színű bőrsaruhoz.

Dóra virágos leggingsben, csupasz hassal

Aki teheti, megvillantja a hasát a Soundon, és Dóra teheti, hisz vékony, sportos alkata van. Virágos leggingst rengeteg lányon lehetett látni, akárcsak neonszín felsőt. Hiába jósolták a külföldi trendszakértők, hogy a neonnak leáldozott, idén a Soundon mindennél népszerűbbek a retinaszaggató színek. Dóra H&M táskát szorongat kezében, de van vállpántja is a szürke kiegészítőnek, így bulizás közben is praktikus. A nadrág és a felső Bershka, a csillogó, vastag karkötő pedig szintén a H&M-ből származik.

Réka csipkés felsőben, ombre hajjal

Réka nagyon jó szettet kerekített farmershortja mellé. Sok lány bulizott farmershortban – logikus, hisz a farmer kényelmes, mégis jól néz ki. Réka azonban nem elégedett meg a kényelemmel, a sort mellé mostanság nagyon trendi csipkés felsőt vett fel, amihez nagyon jól ment a hippis fejpánt. A rojtos táska és a hozzá illő hasítottbőr csizma tette fel a koronát az összeállításra, nameg a gondosan beszárított frizura és a szép smink. A rojtos táskát Réka a Pull and Bearben, a felsőt és a nadrágot a Bershkában vette, a csizma pedig Springfield.

Schadi Réka bőrben

Schadi Réka szettje messziről kitűnt a tömegből, a fekete vonzotta a szemet a rengeteg pink és neonsárga között, akárcsak Réka szőke tüsihaja. A felső a H&M-ből van, a rákanyarított öv és az anyaga teszi különlegessé. A bőr felsőnek nagyon jó társa az aszimmetrikus szoknya, és hiába a gumicsizma, az egész összeállításnak van egy kis dominás felhangja. A különleges bőrkarkötő, a tükrös lencsés Zara napszemüveg és a Szegei Kata által tervezett fülbevaló rengeteget dob a szetten, ami a dominás jelleg mellett ezzel a háttérrel kicsit olyan, mintha egy apokalipszis utáni témájú film egyik jelmeze lenne. Nekünk Réka a kedvencünk, ha önnek is, szavazzon rá!

Roxi saját készítésű Justice mellényben

Mindenki szettjét nagyon szerettük, de Roxiét különösen, mivel ő vette a fáradságot, és kedvenc zenekarának jelét egész hátas méretben varrta fel egy túlméretes farmermellényre. A lány a hangsúlyos DIY (do it yourself, avagy saját készítésű) darab mellé egy bőr minigatyát vett fel, mely kiemelte, milyen hosszúak lábai. A fekete felső és a nadrág H&M, a pilóta fazonú napszemüveg Primark.

Birthe csipke miniruhában

A holland fesztiválozó kis pin-uppal keverte a hippis stílust: a fehér csipke miniruha elég egyedi választás volt, mivel sokan nem vállalták be ezt a kényes színt a poros, koszos fesztiválon. A fejkendő és a kerek napszemüveg jól áll Birthének, a fekete tornacipő pedig praktikus – és könnyű hozzá táskát választani.

Ekaterina mintás gatyában

Ki a legcsinosabb?

A belga lánynak nagyon jól áll a neon melletti leghangsúlyosabb trend, a geometrikus mintás gatya. A mintás nadrágokból kétfélét lehetett látni a Sound nőin: leggings formában, vagy a Ekaterina által viselt bő gatya formájában. Egy hasonló nadrág nagyon praktikus egy fesztiválon, kényelmes, pont annyira meleg, hogy este se kelljen hosszú farmerra váltani és elég egy fehér pólót felvenni mellé, mert egy ilyen feltűnő darabhoz nem kell több csicsa. A tükrös lencsés napszemüveg Ekateina dekoltázsában is ott figyel, és ha megfigyelik, az ő haja is meg van csinálva: a Sound az a fesztivál, ahol a nőktől szinte elvárják, hogy rendesen ki legyenek sminkelve, legyen frizurájuk és divatos szettjük, akkor is, ha csak strandolni indultak.

Önnek ki a kedvence? Szavazzon!