Ma is nagyon meleg lesz, ezért dugók várhatóak az M7-es autópályán. Ráadásul szerda reggel baleset miatt teljesen lezárták az M7-es autópálya Letenye felé vezető oldalát a 122-es kilométernél a kőröshegyi völgyhídon szerdán. A forgalmat elterelik - közölte a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-vel.

Méhes Dóra tájékoztatása szerint hajnalban egy kamion gumiabroncsának darabjai szóródtak szét az úttesten. Az út megtisztítására kiérkező útellenőr kocsijába hátulról belehajtott egy kamion, aminek következtében a gépkocsi előtt tartózkodó ellenőr súlyosan megsérült, a kocsija kigyulladt. Az autópálya Letenye felé vezető oldalát teljesen lezárták. A teljes terelést várhatóan fél kilenckor feloldják, a szükségessé vált azonban az út javítása, ezért a völgyhíd egyik sávját hosszabb ideig lezárva tartják.

Eközben Keszthelyen három külföldi került kórházba, mert kigyulladt egy sorház egyik lakása -  tájékoztatta a Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-t. Farkas Diána közölte: hajnali háromnegyed négykor érkezett jelzés a tűzoltókhoz arról, hogy a Kodály utcában egy sorház egyik háromszintes lakása teljes terjedelmében ég. A helyszínre a keszthelyieken kívül Marcaliból is érkeztek tűzoltók.

Szintén ma hajnalban, egy motoros ütközött egy személyautóval Zamárdiban, a motor egyik utasa egy 23 éves férfi meghalt, a helyszínelés idejére az utat lezárták.  A motor egy mellékutcából kanyarodott a főútra, amikor összeütközött az ott haladó személygépkocsival. A motorkerékpáron ketten utaztak. A mentés és helyszínelés idejére a forgalmat a mellékutakra terelik.