Ahogy az már szokássá vált, erre az évre is összeszedtük azt a tíz dalt, ami megkerülhetetlen lesz idén nyáron. A felhozatal szokás szerint bődületesen erős volt, sokat mondó adat, hogy még Inna nagyszerű alkotásának is ki kellett maradnia, de végül szakértői szemmel hosszú viták után sikerült a lehető legtöbb prosztóságot belegyúrni a playlistbe. Ha esetleg elugrana a Balatonra diszkózni, érdemes felkészülni rá, hogy ezeket fogja hallani.

Pitbull feat. Jennifer Lopez - We Are One (Ole Ola)

Elindult a focivébé, amihez természetesen minden négy évben jár legalább egy igazán prosztó sláger is. Ha prosztó slágerekről van szó, akkor logikus is volt Pitbullhoz fordulni, aki az újra sokat ribiskedő Jennifer Lopez vendégszereplésével hozta össze azt a dalt, amit idén az egész Balaton fütyülgethet délutánonként a fehér műanyag székekben üldögélve.

DVBBS & Borgeous feat. Tinie Tempah - Tsunami

Nagyon úgy tűnik, hogy az idei nyár a lassabb tempójú veretésről szól majd. Ennél jobbat egyszerűen nem is lehetne ebből kihozni, a rappelő Tinie Tempah tulajdonképpen nem is kellett volna a dalba, ami két és fél percben örökíti meg azt az érzést, amikor szét akar feszülni az emberen az izompólója a Balaton Soundon.

David Guetta & Showtek - Bad ft. Vassy

Természetesen nincs nyár anélkül, hogy minden playnyomkodó legnagyobb istene, David Guetta ne hozna össze valamit. Ezúttal sikerült olyan vokált is szereznie, ami bármikor elférne egy korai Scooter-dalban is, amivel valószínűleg azonnal delegálta is magát a Palace playlistjének tetejére.

Scooter - Bigroom Blitz

Apropó Scooter, az örökifjú németek is kiadtak egy új dalt, amiben próbálják felvenni a versenyt a kor követelményeivel. Senki ne számítson itt Endless Summerre, a Scooter ezúttal megelégedett azzal, hogy nagyon jól fel lehet ugrálni a port a Wiz Khalifát is felvonultató dalára. Szerencsére HP Baxxter még mindig akkora hangszálakrobata, hogy ezt sem tudta elrontani.

Captain Jack - Give It Up

Úristen, hát mekkora nyár az, ahol a Scooter mellett még a legendás Captain Jack is előáll egy dallal?! Hát nagyon jó, pláne, mert a saját dalában szinte már semmi szerepet nem vállaló Captain Jack a KC & the Sunshine Band klasszikusát, a Give It Upot dolgozta fel.

Pitbull feat. Ke$ha - Timber

A faék egyszerűségű Pitbull annyira virít idén, hogy kétszer is szerepelnie kell. A Timberben a nemrég még a magyar gyökereit kutató Ke$shát is megénekelteti, összehozva ezzel a tökéletes feelgood bunkózást.

Mr. Probz - Waves

Mivel úgy kell csinálnunk, mintha nem csak a prosztózással lehetne minket lenyűgözni, ezért érdemes minél többet emlegetni Mr. Probz műalkotását, amit az isten is arra teremtett, hogy kicsit másnaposan botorkáljunk rá a tóparton. Persze napszemüvegben, de ezt reméljük, mondani sem kell.

Sigma - Nobody To Love

A Rudimental két évvel ezelőtti robbanása óta minden évben kötelező egy nyárra valami nagyon katartikus élményt adó drum and bass is. A Nobody To Love márpedig ilyen, ezzel ki is lett maxolva a közösségi érzés.

Faul & Wad Ad vs. Pnau - Changes

Ezzel a dallal az az egyetlen probléma, hogy egyszerűen lehetetlen megjegyezni az előadóját, a Changes címről meg úgyis mindenkinek 2Pac ugrik be. Ez persze még nem akadályozhat meg minket abban, hogy a siófoki naplementében bólogassunk rá, rosszabb esetben azt is felhozva, hogy a Pink Floyd óta nem alkalmazott senki ilyen jól gyerekkórust dalban.

Dimitri Vegas & Like Mike Ft Boostedkids - G.I.P.S.Y.

A végére azért térjünk vissza a parasztkodáshoz, a G.I.P.S.Y.-ben egyszerűen minden benne van, ami alkalmas egy nagy ugráltatásra. Szerencsére még káromkodnak is bene torzított hangon, a keleties dallamok pedig felejthetetlenné teszik ezt a különösen ízléstelen négy percet.

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!