Idén is megkerestük a Balaton Sound legjobban öltözött nőit, lehetőleg olyanokat, akik a fast fashion boltok droid-trendjeit hátrahagyva hajlandóak voltak némi fantáziát is belecsempészni fesztiválozó szettjükbe. A Nike Airmaxeket és a festett szemöldököket hátrahagyva megmutatjuk, hogyan képzelik el ők az aktuális fesztivál-trendhez alkalmazkodó szerelést. Nézze meg a szerintünk legcsinosabb hét lányt és döntse el, melyikük legyen a fesztivál legjobban öltözöttje!

1. Fanni

Fannit egyedi szettje miatt már messziről kiszúrtuk a Citymatiné tömegéből: a fehér csipkés sort és a fekete haspóló jól passzolnak egymáshoz, és bár a virágos hajpánt elég elcsépelt már az idén, az övé valahogy mégis teljesen jól illik a szereléshez, a kék szemüvegről már nem is beszélve. A képen nem teljesen látszódik, de a lábujjkörmei is mind másszínűre voltak festve, ami csak még egy pluszt ad hozzá az egyébként is szemrevaló szetthez. A huszonnégyéves lány eleinte elég szégyenlős volt a kameránk előtt, reméljük most ő is látja, milyen jól sikerült a sunyiban lőtt kép. 

2. Dóri

Dóri zenekaros pólóban, fehér shortban és flip-flopban jött veretni a Soundra, ami egy teljesen jó délután viselet, estére viszont már nem túlságosan koncert-kompatibilis a szarszagú sártenger közepén. Ettől függetlenül azért jó látni, hogy a Sound miatt nem vált csak úgy meg az elveitől - már ami a Beatlest illeti. "Picit bosszant, hogy a Soundtól elég messze van a szállásunk, de azért jól érzem magam. Calvin Harris miatt a Szigetre is mindenképpen szeretnék majd menni, ősztöl pedig a Budapesi Corvinus Egyetemen tanulok majd élelmiszermérnökkén"' – részletezte a Velvetnek. Hajrá Dóri, mi hiszünk benned!

3. Fanni

Fanni szettje tökéletesen példázza azt, hogyan kell a haspólót szoknyával ötvözni. A vörös és a fekete már színeiben is jól passzolnak egymáshoz, amihez a húszéves lány fekete bakancsot és szegecses nyakláncot választott. Fanni alapvetően Wiz Khalifa miatt jött a fesztiválra, és ha gondolná, ha nem, gyógynövénytermesztői szakot végzett Kaposváron. Ha kényelmes, ugyanakkor csinos szerelést tervez egy fesztiválra, Fanni szettje jó kiindulópont lehet.

4. Bianka

Bianka szettjében egyetlen olyan darabot sem találni, ami tömegtrend, és már csak azért is csillagos ötös, mert látszik, hogy van benne fantázia. A 25 éves lány nagyon jól ráérzett arra, hogyan kell összehangolni az extrém darabokat úgy, hogy a végeredmény ne legyen túl sok: fekete bikinifelsővel, bakanccsal és egy Anna Amélie táskával egészítette ki a bőr shortját, a hidegebb időtől tartva pedig egy ezüst pulcsit is a vállára dobott. "Minden évben lent vagyok a Soundon, most a barátaim játszottak a Citymatinén, úgyhogy ezért jöttem" – árulta el a Velvetnek a budapesti lány, akinek a szettje minden extravagáns csajnak példa lehet.

5. Merci

Merci még csak 18, de már divattervezőnek tanul és főleg Wiz Khalifa miatt jött le a Soundra. Merci szettjében gyakorlatilag négy idei trend is érvényesül: a haspóló, a térdénél kiszakított farmer, a sportcipő, illetve a hátizsák, ami egy fesztivál esetében alapból is praktikus kiegészítő, most meg amúgy is baromi nagy divat. A fiatal lány szettje azért is praktikus, mert pont annyira meleg, hogy este elég csak feldobnia hozzá egy bőrdzsekit. Mercinek egyébként ez az első fesztiválja, így Horváth Éván kívül idén ő is elveszette a fesztivál szüzességét.

6. Judit

Judit bevállalós és maxiruhában jött fesztiválozni, amit nagyon jó érzékkel kombinált aranyövvel és és szintén arany kövekkel díszített szandállal. Bár a maxiruha nem éppen fesztivál-kompatibilis szerelés, Judit elég jól érezte magát benne, ami legfőképpen a szombati kedvező időjárásnak köszönhető. huszonnyolc éves lánynak egyébként két hónap múlva lesz az esküvője, úgyhogy reméljük, egy életre kibulizta magát!

7. Brigi és Dóri

Ki a legcsinosabb fesztiválozó?

Brigi és Dóri legjobb barátnők és rendszeresen járnak a Balaton Soundra, szombaton legfőképpen Wiz Khalifa miatt verették a veretni valót. A trendi lányok tudják, hogy a hátrafordított baseballsapka nagy trend az idén, ami pántnélküli nyári ruhával és szoknya-bikinifelső kombóval is jól mutat. A pántnélküli ruha már csak azért is hasznos darab a Soundra, mert ha esetleg megunja a strandozást, könnyen alá tud csempészni egy bikinit, estére pedig egy zárt cipővel és dzsekivel már nem is fog benne kockára fagyni. A szoknya esetében is hasonló a helyzet: esétre elég csak ráhúzni egy csinos felsőt, esetleg kiskabátot és már el is kerülte a megfázást.

Ha kellőképpen kigyönyörködte magát szavazzon: Ön szerint ki a 2014-es Balaton Sound legjobban öltözött nője?