Lily Allen

Lily Allen angol énekesnőt kamaszkorában kirúgták az iskolából, mert rajtakapták, amint fiú osztálytársait szájjal elégíti ki.

Az azóta ifjú popcsillaggá fejlődött leány nem jött zavarba, mikor a Rolling Stone magazin a zűrös iskolai éveiről faggatta, bár nem is emlékszik rá szívesen: „Olyan dolgokat csináltam a srácokkal, amiket olyan fiatalon nem lett volna szabad: leszoptam őket. Nem akarok belemenni a részletekbe, nem volt jó”. Bár állítása szerint tanárait meglehetősen felzaklatta az ifjú hölgy botrányos viselkedése, szülei a fülük botját se mozgatták a pedagógusok vészjelzéseire. „Nem érdekelte őket; a hatvanas években voltak fiatalok, nem kerítettek túl nagy feneket a dolognak” – állítja a most 22 éves énekesnő.

A papa, Keith Allen, aki egyébként maga is a showbizniszben mozog - ő alakítja Nottingham seriffjét a BBC Magyarországon forgatott új Robin Hood-sorozatában – büszke kislánya sikereire, legalábbis az énekesnőként elért eredményekre. Mivel lányát megviselte a celebritás-életmód – a londoni bulvársajtó megfogalmazása szerint "súlyproblémákkal összefüggő depresszióval" küszködik -, vigaszajándékként magyarországi házat vett neki, ahol bármikor elbújhat a média elől.

Az apuka a forgatás közben szakított időt ingatlanvadászatra, és annyira belejött, hogy magát is meglepte egy belvárosi lakással, egy másikkal Budapest határában, lányának pedig „egy szigeten” vásárolt egy „pompás parasztházat”. Amennyiben a jövőben bárki úgy véli, felfedezte az Angliában világhírű ifjú énekesnőt a szentendrei HÉV-en, okvetlenül ossza meg megfigyeléseit Feljelentő rovatunkkal!

Háttérinformációként eláruljuk, Allen legismertebb orális teljesítménye mostanság a Smile című dal, ami tavaly listavezető volt Angliában, és az idei Brit Awardsra - amely a legrangosabb brit könnyűzenei elismerés - a legjobb kislemez, a legjobb brit énekesnő, a legjobb brit lemez és az év felfedezettje kategóriákban is jelölték, bár a díjakról végül lemaradt.