Megúszta a börtönt George Michael a pénteken meghozott bírósági ítélet szerint - tette közzé az MTI. A vád drogos állapotban történt autóvezetés volt.
    A bírónő egyelőre nem határozott arról, hogy a világhírű énekes milyen alternatív büntetésben részesül. Michael a bíróságon megbánást tanúsított: elmondta, mennyire szégyelli magát amiatt, hogy felelőtlen tettével más emberek életét kockáztatta.
    A sztár akár féléves börtönt is kaphatott volna, vagy 1,8 millió forintnak megfelelő font pénzbírságot.
    Mcihael május elején drogos állapotban vezetett hajnalban, részben a menetiránnyal szemben. A rendőrség a kormányra dőlve, kába állapotban talált rá autójában, Észak-Londonban.
    George Michaelnek már számos alkalommal meggyűlt a baja a törvénnyel. 1998 áprilisában egy Los Angeles-i illemhelyen félreérthetetlen helyzetben talált rá a rendőrség egy másik férfi társaságában, és az eset után a szupersztár sok évi szóbeszédnek vetett véget azzal, hogy bevallotta homoszexualitását. Tavaly azzal bőszített fel mentálhigiénés jótékonysági szervezeteket, hogy marihuánás cigarettát szívott egy tévés interjú során, és tettét azzal kommentálta: "Ettől a cucctól vagyok józan és boldog."