Narancssárga, rózsaszín, meggyvörös, pávakék - ezek az árnyalatok hamarosan feltűnnek a nők fején is, jósolják az egyik vezető világmárka szakemberei.
A szakemberek szerint négy irányzat dívik a jövőben. Az egyik a futurista, amely kemény, high-tech megjelenést kölcsönöz. Éles, szögletes vonalak jellemzik és kékes-fekete kontrasztok, amelyek az űr éjfeketéjére emlékeztetnek. A narancssárga tónusú kis hajtincsek meg mintha a felkelő napot szimbolizálnák.

Világos hajszín, jeges árnyalatokkal, modern, kihegyezett körvonalak - így jellemzik a szakemberek a második, 2-tone nevet viselő minimalista irányzatot. Nőies, szexis, bohókás a Szirén elnevezésű stílus, amely szolidabb és ragyogó színekben gazdag. A sellőszerű frizurát kis rózsaszín, meggyvörös, pávakék szín díszíti.


A Táncos nevű irányzat laza, romantikus világot idéz, édes-krémes színvilággal, a barack, a karamell és a keksz színének árnyalataival - olvasható a több mint száz éves, emblémájában fekete fejet "viselő" cég előrejelzésében.

(Forrás: MTI)