Daniel Baldwin videónaplót készített kilencvennapos drogelvonó kúrájáról, melynek részleteit kedden este sugározta az ABC News Primetime című műsora. "Az a helyzet, hogy sohasem fogok meggyógyulni. Legfeljebb gyógyulóban leszek és józan maradok, tehát imádkozom" - így vonta le a 46 éves kokainfüggő színész őszintén esetének tanulságát.

Baldwin háromhónapos kezelésre vonult be a kaliforniai Renaissance Malibu intézetbe, miután a rendőrség tavaly egy Santa Monica-i motelben bukkant rá egy másik férfi és kokain, valamint egyéb kábítószeres holmi társaságában. Vádemelésre nem került sor, ám a híres színészfamília (testvérei, Alec, William és Stephen is a szakmában dolgoznak) tagja - bevallása szerint kilenc korábbi próbálkozás után - ismét úgy döntött, hogy megpróbál leszámolni 18 éve tartó függőségével. Küzdelmének stációit több mint 19 videófeljegyzésben rögzítette, amelyeket eljuttatott a Primetime adásának.

Daniel Baldwint, aki a nyolcvanas évek vége óta számos televíziós sorozatban és mozifilmben szerepelt, a magyar nézők többek között olyan produkciókban láthatták, mint a Túsz-fészek, a Halálos hajsza vagy a Gyilkosság lólépésben.(MTI)