A Vészhelyzet című amerikai filmsorozat "Kovács dokijának", Goran Visnjic horvát színésznek a házassága a legújabb hírek szerint alighanem komolyan válságba került: Los Angelesben a jólértesültek szerint ugyan még egy fedél alatt, de már egymástól elkülönülve él feleségével, Ivanával, amióta kiderült, hogy asszonyával egy időben egy sibeniki egyetemista lány is gyermeket szült neki.

A National Enquirer című amerikai magazin legfrissebb számában olyan vélemények láttak napvilágot, miszerint nem biztos, hogy a házasság túléli Goran félrelépését. Lehet, hogy még azelőtt elválnak, hogy megérkezik a DNS vizsgálat eredménye, amely bizonyító erővel eldönti: a Luka Kovac szerepét alakító Goran Visnjic-e az apja a sibeniki kislánynak.

Ivana kijelentette: Goran "hazugságban élt", ezért vélik úgy a barátok, hogy a házasság nem éli túl Goran tavaly nyári, "gyümölcsöző" kalandját, amelybe szülővárosában, Sibenikben keveredett egy egyetemista lánnyal.

Goran Visnjic, akkor úgy nyilatkozott: ha minden kétséget kizáróan bebizonyosodik, hogy ő a sibeniki kislány apja, elismeri a kis Lanát, nem fog elmenekülni a felelősség elől - idézte az amerikai magazint a Jutarnji List című zágrábi napilap.