Kid Rockot vasárnap reggel letartóztatták egy éttermi verekedés után. A pofozkodásra hajlamos zenész tizenkét órát töltött rács mögött, aztán szabadon engedték.

A zenész a koncert utáni verekedés divatjának hódolt. Egy atlantai koncertje után egy Waffle House nevű étteremben állt meg nem sokkal hajnali 5 után, majd ő és a társaságában lévő öt ember verekedésbe keveredett egy éttermi vendéggel, írja az AP hírügynökség.

Az eset a helyi rendőrség elmondása szerint úgy történt, hogy a vendég felismerte a Kid Rock oldalán lévő hölgyet és beszédbe elegyedett vele. Aztán elkezdték püfölni egymást, amit egy idő után inkább kint a parkolóban folytattak, végül a vendég lefejelte az étterem ablakát.

Erre Kid Rock elhajtott a zenekari busszal, de a rendőrség az eset helyszínétől jó egy kilométerre megállította. A zenészt és öt társát ezután őrizetbe vették, a verekedés másik résztvevőjét pedig szintén feljelentették. Kid Rockot végül délután ötkor engedték ki a fogdából, szóvivőjét a sajtó nem tudta elérni. A másik verekedőt kisebb horzsolásokkal és zúzódásokkal kórházban kezelték, a  zenész kísérői közül senki nem szorult orvosi ellátásra.