Holnap indul Kínába a Miss World Hungary világdöntőjére Bodri Krisztina, az idei Miss Hungary győztese. A Katedra Nyelviskola nyelvi felkészítőjének köszönhetően angol nyelvből magabiztosan érkezik a fináléba a hazai legszebb lány. Mostanra a kínai nyelv sem  ismeretlen Krisztinának, hiszen ebből a nyelvből is intenzív alapképzésben részesült még itthon. 

A Katedra Nyelviskola vállalta, hogy intenzív nyelvi kurzusokat ad mind a 21 döntős versenyzőnek. Azt, hogy ki milyen szinten van már a felkészítő táborban készült írásbeli és szóbeli felmérésen kiderült.A tesztek értékelése szerint a lányok 90 százaléka rendelkezik használható nyelvtudással,  többeknek van középfokú vagy annál valamivel magasabb nyelvismerete.  Hárman egészen kiemelkedő, felsőfokú szintet értek el az írásbeli, illetve szóbeli teszten. Ez azért is számít jó eredménynek, mivel Magyarországon 30 százalék alatt vannak azok, akik legalább egy idegen nyelvet beszélnek alapfokon.  Meg is jutalmazták a nyelvi legjobbat Tasi Dórát, aki megkapta a Miss Katedra címet.   

A döntő után a lányok közül már többen éltek a lehetőséggel és beiratkoztak nyelvet tanulni, sőt az egyik udvarhölgy, Freire Szilvia már nyelvvizsga előkészítő tanfolyamra jár egy hónapja.