P. Diddy kiválasztotta tökéletes személyi asszisztensét élőben kedden egy tévéshow-ban.
Nyár közepétől bárki jelentkezhetett P. Diddy személyi asszisztensi állására. Nem kellett mást tennie, csak feltölteni a YouTube-ra a jelentkező videót, és várni, hogy a rajongók beszavazzák a legjobbak közé.
A hip-hop sztár a következő szavakkal biztatja a pályázókat: "Ez egy új korszak. Felejtsétek el, hogy bejöttök reggel az irodába egy interjúra és úgy izgultok, hogy csorog rólatok a verejték. Ha érdekel ez a munka, töltsd fel a videó interjúdat és indokold meg, miért lennél épp te a tökéletes asszisztens."
 
A hip-hop sztár hirdetésére több mint tízezer jelentkező akadt, akik a YouTube-ra feltöltött "videós önéletrajzzal" pályáztak. A 38 éves rapper választása végül egy bizonyos Heather Thompson nevű ügyvédnőre esett a három végső befutóból.
Diddy ekképp magyarázta döntését: "Csak a szenvedélyen múlott, ahogy kifejezte magát. Azt hiszem, ő megértette, hogy mivel jár ez a munka." A felhívásban Diddy egyébként kifejtette, hogy ő elviselhetetlen főnök.
A végső kiválasztás egyépként az Oprah special YouTube-orientált show-jában zajlott, ahol a videómegosztó néhány sztárja is megjelent, például a gördeszkázó bulldog, aki szerintünk ő volt.