Edina, A nagy Fogyás utolsó női játékosa leesett egy szalmabáláról, mert a lufitartó versenyben annyira elzsibbadtak a végtagjai, hogy nem érezte, hova lép.
 
Edina feladta a műsor utolsó párbaját, mert annyira kellett pisilnie, hogy kénytelen volt lemászni a szalmabáláról, amelyen egy lufitartó versenyben vett részt. Lefelé mászva lába beleakadt egy szalmabálát rögzítő zsinórba, írja a Bors.
 
A feladat az volt, hogy a versenyzőknek egy héliummal töltött lufit kellett a kezükben tartani, vízszintes karral. Az ígért és tervezett pár perc helyett Edina három órán át állt a bálán, melynek utolsó fokáról esett le és beütötte a karját. A párbajt így elvesztette, Péter azonban négy és fél órán át tartotta a lufit.
 
Kedd este egyébként utoljára csap össze a piros és kék csapat, és míg Norbinak három versenyzője maradt a fogyiházban, Alexandra már csak Istvánnal száll ringbe. A Blikk részt vett Norbi közel kétórás, felkészülő edzésén, ahova a kiesett versenyzőket is meghívták, és a munka állítólag jó hangulatban, de keményen zajlott.