Életrajzi könyvet jelentet meg George Michael, aki a "brit könyvpiac valaha volt egyik legjelentősebb" szerződését írta alá a HarperCollins kiadóval.
"George tabuk nélküli könyvet ígért a HarperCollins számára, és biztosan így is lesz" - nyilatkozta a popsztár menedzsere. "Az emberek nem hülyék, kezdik érteni, hogy az igazság sokkal érdekesebb, mint a sajtó által felkapott sztorik" - fűzte hozzá Andy Stephens.
A kiadó részéről Belinda Budge elmondta: a legfontosabb, hogy ez tényleg egy autentikus és különleges könyv lesz, s teljes egészében George Michael írja meg. A mű várhatóan 2009 őszén jelenik majd meg.
Az énekes gyakori szereplője a brit bulvársajtónak. Legutóbb ittas vezetés miatt vették el a jogosítványát. 2006-ban egy tévéshow-ban bevallotta, hogy rendszeresen szív füves cigit, ez tartja épen és boldogan. A Wham! egykori frontembere éveken át tartó spekulációk és egy letartóztatással végződő kínos Los Angeles-i affér után 1998-ban ismerte el a nagyvilág előtt, hogy a saját neméhez vonzódik. (MTI)