Már nyolcadszor készül kihordani nem saját gyermeket egy 43 éves angol béranya, akinek nincs saját porontya, mert borzad a gyerekneveléstől, viszont imád terhes lenni és szülni. A nyolcadik béranyasággal ő lenne a csúcstartó Angliában, de a családja attól tart, hogy ez már túl sok lenne, és lelkileg már menthetetlenül sérülne - olvasható a The Sunday Times brit lap legutóbbi számában.
A hölgy, Jill Hawkins - aki soha nem akart saját gyermeket és soha nem volt szerelmes - az utóbbi 16 év alatt hétszer hordott ki gyermeket, illetve gyermekeket másoknak. Legutóbbi ikreket, ám ők a kilencedik hónapban meghaltak, s Hawkins ezért is határozta el, hogy újabb gyermeket vállal a pár megbízásából, akiknek egy gyermeket egyszer már világra hozott, és most szeretné, ha lenne a kicsinek testvére.
A Brightonban élő hölgy jelenleg antidepresszánsokon él. Egyszer már öngyilkosságot is megkísérelt, és a családja aggódik, hogy lelkileg belerokkanna a nyolcadik terhességbe. Ezzel szemben háziorvosa megerősítette, nem látja akadályát annak, hogy Hawkins újból bérterhességet vállaljon.