Máma már nem fogy tovább
A szupermodell a Gwyneth Paltrow által is követett egészségtudatos táplálkozásra váltott, mert mielőbb teherbe akar esni - állítja a Mail on Sunday című lap. Ilyen hírek már akkor is felröppentek, amikor Pete Dohertyvel járt, de a jelek szerint az elmúlt pár hónap, amit új pasija, a vega rocker, Jamie Hince oldalán töltött el, ismét kihozta belőle az anyasági ösztönt. "Kate nagyon szeretne még egy gyereket. Vasat szed, meg spenótot és zöldségeket eszik. Ugyanazt a tisztítókúrát csinálja, mint Gwyneth Paltrow, de kicsit személyre szabta magának" mondta el a lapnak egy ismerőse.
Nyilván a tisztítókúra része lehet az is, hogy a köztudottan láncdohányos Moss a cigiről is megpróbál leszokni. Egyelőre nem sok eredménnyel: a Daily Mailnek egy ismerőse azt állította, hogy bár Moss nikotintapaszt használ, még emellett is napi 30 szál cigarettát szív el.

A modell a gyerek mellett állítólag esküvőt is tervez, férjnél még nem volt. Gyereke már van egy, az öt éves Lila Grace apja Jefferson Hack médiamágnás.