Tom Cruise és Katie Holmes úgy döntöttek, rongyrázós "Isten hozott a világban" partit adnak Jennifer Lopez múlt héten született ikrei tiszteletére. A 200 ezer dolláros költségvetésű (közel 34 millió forintos) buli szervezői egy ismerősük szerint jóbarátok Lopezzel és férjével, és most "teljesen oda meg vissza vannak Jennifer és Marc miatt, úgyhogy jövő hónapban tartanak egy partit az ikrek tiszteletére".

A helyszín Cruise-ék Los Angeles-i lakása lesz, a dekoráció a fiú-lány ikerpár okán kék és rózsaszín lesz, a meghívottak közt pedig ott a Travolta-, a Beckham- és a Parker-házaspár, ez utóbbi a férje nevét felvett Eva Longoriát és férjét takarja. Beckhamék segítenek Cruise-éknak a szervezésben, akik pedig cserébe tanácsokat adnak a focistának és nejének. Beckhamék ugyanis annyira szeretnének három fiuk mellé egy lányt is, hogy már az örökbefogadást fontolgatják.

Katie Holmes sajtósa közben csípőből cáfolta azt a pár órája ismételten felröppent pletykát, miszerint Surinak kistesója lesz. Az OK! magazin állította mindezt Holmes egy ismerősére hivatkozva, aki pedig arra alapozta mindezt, hogy "úgy ragyog, ahogy csak a terhes nők tudnak".
Oda meg vissza vannak a Lopez-ikrektől