Szebeni Istvánt három exbarátnője is vádolja

2008.03.25. 08:50 -

Szebeni István három exbarátnője is nyilatkozott a Borsnak arról, hogy a műsorvezető lelkiterrorban tartotta őket. Az egyik lány, aki szörnyű kapcsolatukról mesélt a napilapnak még azt is nehezményezte, hogy Szebeni a szerkesztőséget használta fel, hogy megszerezze a telefonszámát. „Csak a nagyon sokadik levélre válaszoltam. Rémálom volt az a pár hónap! István gyűlöli a nőket és mindegyiket kurvának tartja. Azt mondta, hogy nincs olyan tökéletes nő, akit ő elvenne feleségül. Állandóan ideges és egészen apró dolgok miatt is őrjöngeni kezd.”
Egy másik exkedves is előkerült és az előzőhöz hasonló dolgokról panaszkodott. „Betegesen féltékeny volt! Életemben nem volt részem annyi megaláztatásban, mint akkor és nálam nem állt meg a lelki terrornál – árulta el a lány, aki a mai napig fél Szebenitől.

A harmadik lány is alátámasztotta, hogy „zavarodott ember” és szerinte orvosi segítségre lenne szüksége. A műsorvezető heves természetéről árulkodik az is, hogy péntek délután egy viat hevében tört-zúzott az Aktív szerkesztőségében. Szebeni a Borsnak tagadta a vádakat. „Valóban összetörtem egy széket, és nem lep meg a lányok támadása sem. Tudom melyik indította és vette rá a többit is. A női bosszú a legkeményebb. Soha nem bántottam senkit – jelentette ki a TV2 műsorvezetője, sőt ellentámadásként maga is megvádolta az egyik lányt. „Egyikük a jelenlegi páromnak, akivel másfél éve élek boldog  kapcsolatban, folyamatosan irogatja az sms-eket és emaileket, hogy szakítson velem. Sosem mondtam, hogy tökéletes vagyok, de de ezek a lányok csak be akarnak mocskolni.”

Hozzászólások

 • 2008.03.25 13:31:20csipike

  Én is láttam azt a Szulák sót... Iszonyat bunkón adta elő magát a pasi, mármint ami anőkhöz való viszonyát illeti. Ennek ellenére egyébként értem én,m hogy mire akart kilyukadni a pia-kérdésben, de valahogy nagyon átesett azon a bizonyos lovon. Szerintem amúgy az Aktívban a hozzászólásai is elég sokat elmondanak róla. Arról nem is beszélve, hogy nem azért van ott, hogy kommentálja a dolgokat... Sztem.

 • 2008.03.25 13:34:21Vierre_

  opsze :)))))))))))))))  Amúgy végig olvastalak titeket, ennyi fröcsögést és ítélkezést, suttyó ostoba sztereotipiát már rég olvastam nulla , pontosítok, bulvár hírek alapján. Az igen. Gratulálok. Külön respekt azoknak, akik ennyiből le is szűrik a múltat, a jövőt, a jelent és a tudatalattit. *irónia*  blőá.

 • 2008.03.25 13:35:02énmondom

  Nem! Utána gondoltam is, hogy azt nem kellett volna írni. A lényeg: a skorpió férfiak között nagyobb arányban vannak ilyen frusztráltak meg kretének. Nem mindegyik, de azért vigyázni kell! A mazohista nőknek tökéletesek az ilyen pasik.

 • 2008.03.25 13:38:57tücsökbogár

  Én pont hogy nem bulvárra alapoztam amit írtam, hanem biztos forrásból tudom róla évek óta, hogy milyen sajátságos módon kezeli a kapcsolatokat, vagy az ismerkedést. Utánam is írta valaki, hogy személyesen is ismeri, és alátámasztja a hírt...

 • 2008.03.25 13:41:57énmondom

  Vierre  Nem kell idegeskedni. Ha neked szimpatikus a pasi, az a te gondod. A hozzászólások alapja a tapasztalat, emberismeret, és tudás! Hidd el: a nők nem hülyék, és észreveszik még tv-n keresztül is, ha valaki nőgyűlölő.

 • 2008.03.25 13:42:13Coccinella Septempunctata

  Hát én aztán tudnék mesélni lelki terrorról!...  Az a szomorú, hogy az ilyen hányadékokat {Szebeni (lelkiterrorizáljukexcsajainkat), damu (verjük szutyokká a nőket, zaklassunk sms-ben) roland, havas (nőgyűlölő) henrik} minden további nélkül kiteszik a médiába, és ezek a gyökerek minden további nélkül prezentálhatják a nőgyűlölő faszságaikat, és senki meg nem ítéli őket, nem mondja azt, hogy ez vállalhatatlan, és tünteti el őket a süllyesztőben. Ha bármelyikük cigányozni merészelne, már rég kivágták volna őket a répaföldre kapálni, a büdös életben munkát többet nem kapnának a médiában, de kurvázni, hülyepicsázni, nőt megverni, nőt zaklatni, és nőket terrorizálni lehet. És senki nem szól semmit.

 • 2008.03.25 13:44:31csipike

  Vierre ebben tökéletesen igazad van, viszont azt is el kell ismerned, hogy nem mindig szükséges hosszantartó ismeretség, egyáltalán ismeretség, mert néha már 2 mondat alapján meg tudod állapítani szimpatikus-e egy illető, avagy sem, illetve hogy kb milyen ember lehet.

  Mindenesetre nekem nem szimpi a fickó, és el tudom képzelni, hogy tényleg ilyen. de ez csak én vagyok.

  Ezen kívül írtak ide olyanok, akik ismerik, és igazolták ezt. Ebbe nyilván megint bele lehet kötni, joggal.

 • 2008.03.25 13:49:47Tpancs

  csak tudnám, hogy vajon mire alapozza ezeket a nagy elvárásokat a nőkkel szemben? annyira nem nagy szám ez a pasi.

 • 2008.03.25 14:14:42Orbán leváltása előtérbe került!

  Elég nyálgép a pasi,én buzinak néztem. Szánalmas a képernyőn mint egy Szellő!

 • 2008.03.25 14:16:15Ainult Mina

  Ez egy hires ember? Egy tv-bemondo? Nem tudom, hogy butetojog szerint mit lehet, de ha rolam nagy nyilvanossg elott ilyet allitana valaki, beperelnem, ha nem volna igaz. Ha meg igaz, akkor azt mondanam, hogy sajnos a lanyok nem kepesek feldolgozni, hogy szakitottunk es terjesztik rossz hiremet.

 • 2008.03.25 14:29:57princess_18

  Jellemző, hogy megint csak általánosítunk.Ha nem ismeritek, akkor honnan tudjátok, hogy a hír igaz?? Persze kivétel az, aki azt állítja ismeri, de kérdem én biztos ez??  Tanuljátok már meg , hogy a média rettenetesn ferdít, és Ti bevesztek mindent.  Én nem ismerem személyesen, és nem is tudhatom, hogy igaz vagy nem, bárki bármit kitalálhat valakiről.  Aki látta azt a show-t, amiben részt vett, az tudja, hogy Annácskát nézte úgy, ahogy írtátok. És én ehhez csak azt tudom mondani, hogy ha találkoznék vele legszivesebben szembeköpném azt a söpredék K.A-t.  A sírásával kapcsolatban pedig aki látta az tudja, hogy miért volt, aki nem annak mondanám, hogy az édesanyja elvesztése miatt sírta el magát. Úgyhogy legközelebb legalább nézzetek utána annak, amit leírtok.  És hogy miért írtam le mindezt? Azért, mert felháborít egyes emberek véleménye, hogy úgy írnak le dolgokat, hogy nem tájékozódnak előtte.

 • 2008.03.25 15:09:15badra

  Nem zörög a haraszt... A lelki terrornál nincs rosszabb egy kapcsolatban. Sokszor a testinél is elviselhetetlenebb. Azok a nők akik így élnek egy idő után tökéletesen elszigeteltek lesznek, pont azért mert a "csodás" párjuk kifelé tökéletesnek látszik, és mások számára hihetetlen hogy ez a jó fej szemét legyen.

  Ha ezért vagy azért képtelenek kilépni a kapcsolatból a párjuk egyre jobban nyeregben érzi magát és egyre többet enged meg magának.

  Én nem ismerem Szebenit, de el tudok róla sok mindent képzelni. Tudom nem vagyunk egyformák és a szülő elvesztése nagyon fájdalmas dolog, de én (nő létemre) biztos nem mennék el egy show-ba sírdogálni. Nem is beszélnék róla, főleg ha fájdalmas.

  Azt gondolom arról a beszélgetésről a show-ban, hogy egy pszichológus biztos érdekes következtetéseket vonhatott volna le.

  Többek között a nőkhöz való hozzáállásáról is.

 • 2008.03.25 15:14:07gastro, missing in action

  Hapsikámról köztudott, hogy nemnormális...

  Már régen is volt cikk, amikor az a szépségkirálynő csaja volt.. Az is elmenekült tőle!

  Nem sminkelheti magát egyik csaj sem mellette, pl....

 • 2008.03.25 15:17:22gastro, missing in action

  Azt hiszem Jónás Eszternek hívták a csajt....na ő tudna mesélni...

 • 2008.03.25 15:17:46gabber__

  Kedves princess!  Ezek szerint te K.A.-t ismered, és nem csak a bulvár alapján köpnéd szembe...  Szerintem nincs mit szépíteni rajta, Szebeni tutira tökgáz. Liptainál is az volt, és az Aktívban is vág néha olyan pofákat hogycskna, mintha egyébként ő nem abból élne, hogy sztárocskákat vezet fel minden este :) Az egyetlen amit elhiszek, hogy anger management-re járhatott és talán nem olyan paraszt a mostani csajával.

  Különben is a volt női mit remélhetnek ettől a pletykától? Pénzt nem hiszem, mert nem akkora név hogy ötszörösére emelje a példányszámot.

 • 2008.03.25 15:18:17tücsökbogár

  2008.03.25 14:29:57 princess_18

  "Ha nem ismeritek, akkor honnan tudjátok, hogy a hír igaz?? Persze kivétel az, aki azt állítja ismeri, de kérdem én biztos ez??"  Igen, biztos.

 • 2008.03.25 15:26:06nyuszifog

  Sajnos ez így igaz...barátnőmnek is volt hozzá szerencséje...mindenkit leépített mellőle még a telefonszámát is lecseréltette vele, hogy a barátai ne tudhassanak róla semmit. Egy igazi gyökér. Ja és szerinte minden nő ribanc. Már elnézést, de ezeket a szavakat használta...

 • 2008.03.25 15:29:03tünde

  Még mindig jobb mint amit régebben hallottam róla,hogy buzi a Szebeni ez legalább nem igaz.

 • 2008.03.25 15:30:11tünde

  Egyébként a munkájára visszatérve nem egy nagy szám csak azt szerettek volna csinálni belőle felolvassa az elérakott szöveget és a szerkesztők bevágják a hozzávaló filmet. Ennyi a munkásság

 • 2008.03.25 15:33:48gastro, missing in action

  tünde

  hát inkább lenne buzi, mint nőgyűlölő fasz!

  szerintem!

 • 2008.03.25 15:34:38tücsökbogár

  Гастрофил

  Pont erre gondoltam én is :D

 • 2008.03.25 15:35:44izééé

  a büntetőjogis hozzászólásra reagálva: persze,lehet perelni rágalmazásért, csak épp' akkor bizonyítani kell...de hogyan...?Na, ez a problem. Egyébként egyetértek, azzal aki azt írta, a nők leveszik képernyőn keresztül is milyen ember valaki. Ezt hívják metakommunikációnak, aminek az értelmezésében a nők ösztönből 7X jobbak a férfiaknál (tudományosan bizonyított)

 • 2008.03.25 15:37:18izééé

  Nyuszifog hozzászólására: Na, ez durva. Ha igaz, ez nagyon durva.

 • 2008.03.25 15:39:14Scarlettohara

  Honnan veszitek, hogy Skorpió??? Amúgy rák, de senkit ne zavarjon... Én is ismerem személyesen, haverok vagyunk. Nyugodt, vicces, jó fej srác. Elég sok sztár- és pénzvadász ostoba libával hozta össze a sors, akik így akarnak bosszút állni. Ennyi.

 • 2008.03.25 15:43:03izééé

  De, bocsáss meg, abból állapítja meg mennyire pénzre megy valaki, hogy ásványvizet kér-e avagy "bélizt"?! Ez azé' fura...Kissé, mintha Ő (A Szebeni) is álltalánosítana, nemde?

 • 2008.03.25 15:43:58Rei

  fu, én is ismerem, télleg egy fasz....

  nem amugy természetesen nem ismerem, csak olyan vicces, hogy mennyien olvassák a velvetet szebeni ismerősei közül, akik ráadásul a sötét oldalát is tisztán látják :D

  lehet hogy igaz, amit a volt nők állitanak, meg az is, hogy nem, és egy biztos: ti úgysem fogjátok soha megtudni az igazat, ahogyan persze én sem...

 • 2008.03.25 15:46:30izééé

  Na, én nem is gondolom azt, hogy megtudom. Csak elhangzottakra regálok. (Amit Ő maga mondott, mármint Szebeni)Ez a vizes cucc ilyen pl. (Egyébként antialkoholista vagyok:-))

 • 2008.03.25 15:48:01tücsökbogár

  Scarlettohara

  "akik így akarnak bosszút állni". Vajon miért állít ilyeneket róla egyszerre három nő is? Ostoba libák, persze. Ugyan...  Tudnék ismert nevet is mondani, hogy kit zaklatot folymatosan gusztustalan módon. Ezzel biztos nem dicsekedett a jó barátjának... :)

 • 2008.03.25 15:51:23opsze

  A skorpió nem szereti a társas életet, ezért inkább egyedül tartsuk. Ha kedvünk támad pókszabású állatunk "babusgatására", akkor az utópotrohánál fogva csipesszel emeljük ki a helyéről. Mindig legyünk nagyon óvatosak, ne engedjük szabadon! Ha halálra rémiszti a szomszédot, mi megyünk börtönbe...

 • 2008.03.25 16:00:11jog-ász

  normális melegek egyáltalán nem nőgyűlölők!!!! max a magukat hetero macsónak mutató álhetero melegek, akik attol lesznek(állitolag) férfiak hogy nőket aláznak-gyaláznak..mindezt ugy átlalánosságban mondom:))

 • 2008.03.25 16:01:52jog-ász

  ja attol hogy az álhetero meleg nyomul csajokra még meleg, kell az alibi kapcsolat-ezt is általánosságban mondom:)

 • 2008.03.25 16:02:28gastro, missing in action

  jog-ász

  most nem is erről volt szó, bááááááááááár...elgondolkodtam!

 • 2008.03.25 16:13:18jog-ász

  csak azért hoztam fel a dolgot mert sokan gyanakodnak a nőgyülölet a nyálasság és homoszexualitás témakörén, ha olvastad a fenti hozzászólásokat:)

 • 2008.03.25 16:26:00yamahakata

  opsze: hagyd már ezt a hülye horoszkóposdit! Unokatesóm skorpió, csak és kizárólag párban tudja elképzelni az életet, nyilván van olyan skorpió aki pedig nem...

  Hisz valaki ebben az ökörségben? (költői)  Nem tudom mi az igazság Szebeni-ügyben, viszont Jónás Esztert a kis "tudálékost" ismerem (néhányszor összefutottunk egy nagyobb társaságban), kicsit többre képzeli magát, mint ami valójában! Ahhoz képest, hogy szépségkirálynő volt (vagy mi a szösz), pl ott azon a bizonyos rendezvényen nem sok férfinek tűnt ki a tömegből...

 • 2008.03.25 16:31:14Indijoe

  "a skorpió férfiak között nagyobb arányban vannak ilyen frusztráltak meg kretének" Honnan van ez a statisztikai adat? KSH? :-)

  Aki hisz a mindenféle hülye horoszkópban, gondolkozzon el azon, hogy milyen állatövbe tartoznak az ausztrálok (gy.k: ők a déli égboltot látják, tehát teljesen mást, mint mi)

 • 2008.03.25 16:39:59Rayen

  princess_18: én nem az Annácskára vetett tekintetét láttam, arról a műsorról hálaégnek lemaradtam, hanem azt, ahogy Karda Beátára nézett. Később beugrott a neve. Lehet, h a nő nem egy észkombájn, és talán én se szívesen dumálgatnék vele, de egy idősebb, engem nem bántó nővel szemben némi európai emberhez méltó udvariasságot magamra tudnék erőltetni. Szebeninek még a megvetést se sikerült letörölnie az arcáról, kamerák előtt. A műsorait nem szoktam nézni, de ezt akkor nagyon megjegyeztem vele kapcsolatban.  A bosszú szándék nyilvánvaló az exek részéről, mi más lenne a célja a nyilvánosságnak. Inkább az a kérdés, van-e miért bosszút állniuk? Ha egy nőről lenne szó, azt mondanám előfordulhat, h féltékenységből csinálja. De háromnak is csak az lenne az életcélja, hogy bemocskolja szegény ártatlan, úriember Szebeni István nevét? Tételezzük fel, hogy igen. Akkor már csak az a kérdés, miért épp Szebeninek van csupa ilyen bosszúszomjas, csúf természetű volt barátnője?

 • 2008.03.25 16:42:36Szanaszét Szolizott Szilikonos Szőke

  Duplaskorpióként (aszcendensem is az), akkor duplán genyó vagyok? :) Pedig nem is. Azért aki megvédi a lelki terrorban "szenvedő" "szegény, szerencsétlen" nőket, annak gratulálok, meg az ilyen nőknek is. Egészen egyszerűen van választása egy nőnek, és egy faszi vérbunkó, meg még terrorizálja is lelkileg, akkor le kell lécelni a szituból. Ja, hogy könnyű úgy élni, hogy apu fizeti a kecót, a rezsit meg a rucit, csak szemétkedik meg megaláz, de azt elviselem a nagy szerelem jegyében? Hát az ilyen nő részemről nem nő, fajtám szégyene, egy gyenge puhapina. Nekem is megpróbálta az exem az első randin, hogy ő egyébként nem híve annak, hogy mindent a pasi fizessen, mire rávágtam, hogy rendben, én fizetem a felét mindennek, részemről nincs hiba ebben. És amikor jött a pincér, a szeme előtt fillérre pontosan kiszámoltam a részemet, és persze folyamatosan csicseregve kommentáltam is. Persze utána én voltam a "húdeciki", mire megmagyaráztam, hogy szerintem jön az magától intelligencs embereknél, hogy az egyik meghívja a másikat, és viszont, és nem kell ezt számon tartani. Aztán amikor elkezdett a haverjai előtt égetni, akkor kiadtam az útját, mert ez nekem nem hiányzik.

  szebeniről csak annyit, hogy attól, mert egy szutyok műsor szutyok műsorvezetője (na jó, a Magellán nem mindig szar), attól még nem sztár, és nem is kéne allűrözni. De sajnálni nem fogom, elegánsan túl kéne ezen lépnie.

  És még egy dolog, amit senki nem kommentált... Bors magazin megbízható forrásaiból keletkezett ezen cikk... no comment.

 • 2008.03.25 16:56:31Scarlettohara

  Gyerekek, mondom, hogy NEM Skorpió! a Szebi és a skorpió jegyűek jellemvonásait párhuzamba állítgatni nem ér!

  Tudjátok ti azt, hogy hány butuska, de annál rosszindulatúbb szőke plasztikcsaj (akik szeretnek az Aktív adásideje környékén a TV2 székháza körül lebzselni) gondolja azt, hogy az ismertebb srácoknak velük kell járniuk és velük nem lehet szakítan? Vannak olyan srácok (nemet nem akarok említeni), akik az ilyenekre hajtanak, de vannak kivételek...

  Az Esztert hagyjuk...

 • 2008.03.25 17:07:57napsziget

  Scarlettohara: te am. hogy ismered ezt a szebenit? elmentél mellette az utcán 1-szer, v télleg jóba vagytok? Egyok pont erről volt végig szó, h az efféle pasik nagyon jófejnek mutatják magukat, de egy kapcsolatban meg...szal, te hogy ismered??

 • 2008.03.25 17:18:27gastro, missing in action

  scarlettohara

  ne hagyjuk...ő egy lány, de itt még 3 másik is egy véleményen van! Ez már több, mint gyanus... Mégis, hogy a faszomba lehetne kitörni egy mezei szebeniistvánka mellől, kábé egy kaliber a műsorvezetőtársával, nahát eduardo vagy ki a rák is nagyon ki tud törni a szőke csajszi mellől...még egy munkát sem tud neki intézni.. mert ezek senkik, nem befolyásos emberek...ugyanmár..

  Pista az anyját keresheti minden nőben, valószínű az édesanyja sem sminkelt, ő is csak vizet ivott, és nem kellett fizetni neki semmit...

  Hát így nehéz lesz, sok cseresznyét! • 2008.03.25 17:34:21énmondom

  Én írtam, hogy skorpió és vállalom a felelősséget. Valahol olvastam, de nem ez a lényeg... Valahogy ezeket megjegyzem, rá van kattanva az agyam, nem tehetek róla. Ami itt az indexen van, hogy celebek adatai,(vagy mi) az nem hiteles. Valakiről egyszer azt írták, hogy halak, egyszer vízöntő, máskor meg valami más. Lépjünk túl ezen. Skorpió típus a Szebeni, de nem akartam a skorpiókat megbántani, biztos nekem van valami félelmem a skorpiókkal kapcsolatban. Ez a Szebeni meg fél a nőktöl, e-miatt bánik velük lekezelően.

 • 2008.03.25 17:35:00eMartin

  velvet.hu/celeb/hcdb/adatlap/szebeni_istvan  A Skorpiok artatlanok!...:)

 • 2008.03.25 17:52:20yamahakata

  Egy kicsit utánaolvastam ennek a borsonline cikknek.  Nem szeretném megvédeni Szebeni Istvánt (miért tenném), viszont számomra addig kacsa a történet, amíg a cikkben 3 exkedvesről van szó csak úgy névtelenül!

  Gondoljatok bele!

  Elég, ha csak 1 ribó megsértődött, mert anno dobva lett, összeszedett 2 ismerősét és előadták a nagy történetet ennek a nyilván nagyérdemű, nagynevű, gondolom maximálisan megbízható Földvári Zsófi nevezetű "riporternek".  Ha valóban olyan erőszakos csákó lenne, szerintem már rég' repült volna a TV2-től.  Ahogy Гастрофил írta, ezek senkik! Könnyen pótolható bábok!

 • 2008.03.25 18:00:12gastro, missing in action

  yamahakata

  hát azért, ha komolyra fordulna az ügy , előbújnának a csajok is szerintem, egyelőre ennyi elég...

 • 2008.03.25 18:01:03HamBerger

  Ezt az egész Szebeni mizériát nem értem.

  Amit tudnunk kell róla az egyedül az, hogy a munkáját hogyan végzi: jól-rosszul, ennyi tartozik ránk.

  A magánéletét kritizálni, amiről fogalmunk sincs és nem is tartozik ránk, szerintem ostobaság.

 • 2008.03.25 18:13:25abel a rengetegben

  szoval: lattam ezt az urget par eve egy boltban vasarolni. nekem elotte szimpatikusnak tunt a tv-bol. hadd fogalmazzak finoman arrol amit vasarlas kozben levagott: utana mar nem volt szimpatikus....

 • 2008.03.25 18:15:15Danis

  Na... Az unokatesóm is szerepel a cikkben, bár nem tudom melyikük az. A csokker tényleg egy pszichopata. Miután szakítottak a kuzinomnak meg kellett változtatnia a számát, de nem csak neki, hanem az egész családjának, mert mindenkit zaklatott sms-ben. Egyszer még az én apámat is felhívta, hogy erről beszéljenek, de rövidúton lerázta. Szóval én nem ismerem, de olvastam az sms-eket, meg végignéztem, ahogy majdnem tönkretette unokatesómék családját.

 • 2008.03.25 18:18:59Danis

  Ja igen és még annyi, hogy az unokatesóm nem magától tette, hanem megkeresték a borstól mondott két mondatot, meg azt, hogy nem kíván erről beszélni...

 • 2008.03.25 18:26:29gastro, missing in action

  HamBerger

  persze-persze nem ránk tartozna, de akkor mit keres az újságok cimlapján más alkalommal (önreklámozás..), és a különböző Szulák show és társaiban?!

  Hja kérem, aki a jégre lép, az számitson rá, hogy esetleg beszakad alatta!:-D

 • 2008.03.25 18:33:32HamBerger

  Гастрофил  Ebben igazad van! A gond inkább velünk van, amiért ilyen hülyeségekről, értelmetlen dolgokról fórumozgatunk az igazán fontos kérdések helyett. De ez már politika, amibe inkább nem mennék bele.

 • 2008.03.25 19:26:59Vierre_

  énmondom  meséld el hol írtam, hogy kedvelem. :)

  Én nem veszem be a biztos forrásból tudom dumát mint ahogy a két mondatból megmondom milyen ember vagy dumát sem. Mindenkinek lehet fos napja, mindenki mond faszságot. Fingom sincs ki ez az ember, én a reagokra reagáltam :)))) A biztos forrásból tudomosoknak ajánlom, hogy ha ennyire tudják, vállalják szépen a nevüket is és akkor hitelesek lesznek. :))) Én személyes találkozásik bulvár pletyka meg a haverom haverjának a haverja mondta alapon nem fogok senkit elítélni. És:

  énmondom én egy markáns, határozott, őszinte ember vagyok. Leírtam. Elhiszed? És azt hogy asztróztam három évet az egyik legjobb asztrologus keze alatt. Elhiszed? És az aki így ír egy skorpióról, ami nem más, mint egy szimbólum, mondhatnék kolerikust is, vagy flegmatikust, de az asztro megközelítés skorpiót vagy halakat mond, de az nem egy ember, az csak egy alap, végtelenül leegyszerűsített születési váz. Hozzá jön még az Ac a Dc hozzá jön még egy rakat ház egy rakat fényszög, és nem utolsó sorban x év ami alatt az ember él és vagy okul vagy nem. Mondd meg nekem kedves énmondom, hogy lehet egy napjegy után ilyen fikát nyomni egy embertípusra? Én szeretem a skorpió faszikat és nem érzem magam mazohistának. Elhiszed? Csak én írom. Mennyire vagyok hiteles?

 • 2008.03.25 19:50:56Bölcs Ész

  „énmondom” nick!  Te aztán nagyon vágod az emberismeretet:  „Az ilyen simulékony, nyálas emberek a legszemetebbek. Különben is: skorpió jegyü”  ld.: 2008.03.25 16:31:14 Indijoe:  „Honnan van ez a statisztikai adat? KSH? :-)

  Aki hisz a mindenféle hülye horoszkópban, gondolkozzon el azon, hogy milyen állatövbe tartoznak az ausztrálok (gy.k: ők a déli égboltot látják, tehát teljesen mást, mint mi)”  Amúgy meg nem skorpió, hanem rák, ha még továbbra is hiszel az asztrológiában!

  Ezt duplán szívtad. : DDD  „énmondom” nick!  „Ez a Szebeni meg fél a nőktöl, e-miatt bánik velük lekezelően.”  aha, magazinműveltség + bulvárfreudizmus továbbra is az emberismereted.  „énmondom” nick:

  „Hidd el: a nők nem hülyék, és észreveszik még tv-n keresztül is, ha valaki nőgyűlölő.”  „izééé”:

  „Egyébként egyetértek, azzal aki azt írta, a nők leveszik képernyőn keresztül is milyen ember valaki. Ezt hívják metakommunikációnak, aminek az értelmezésében a nők ösztönből 7X jobbak a férfiaknál (tudományosan bizonyított)”  képzeljétek, idáig 3+1 nő (a mostani barátnője) „észrevette” a nőgyülőletét és ennek ellenére össze is jöttek vele...  ez lenne a nők híres emberismerete? (Kundera: „A legnagyobb nőgyülölők: a nők”.)

  Nekem az jött le ezidáig tőletek és Szebeni példáján, hogy a nők semmit sem értenek a metakommunikációból. Aki nagyon tetszik nekik, akármekkora tahó is, annak aláfekszenek. : DDD  Azt mindig csak utánna hiszik okosnak magukat ilyen sunyi demagóg stílusban, mit itt ti is tettétek. Mert a tahó és sunyi lelkivilágotokhoz pont ilyen tahó fickót érdemeltek. : DDD

 • 2008.03.25 20:27:57Vierre_

  Annyira boldoggá tenne ha létezne ezeken a fórumokon egy reag legalább, amely árnyalatokban képes gondolkodni, de hát közben persze rá kell jöjjek, hiszen ez bulvár fórum , miért is várok érdemi meglátásokat? Uhhh hát csak bele estem én is a tipizálásba, de mit tegyek, ha egyszerűen egy értelmes reag nem született eddig. Mondjuk az is igaz, a téma sem várja el, hiszen Szebeniről kell véleményt formálni, mert ugye kell és kötelező és hál istennek annyi hozzá értő egyed tesz itt látogatást és hagy nyomot maga után, hogy lassan el kell gondolkodnom azon, hogy miért is van mégis annyi sérült, frusztrált, önámító, álszent lény a világban. Nincs veletek semmi bajom, nagyon érdekes és izgalmas, nem utolsó sorban vicces ez az eset. Csak azt nem értem, hogy ha így ért mindenki az emberekhez és a világ nagy dolgaihoz, akkor miért nem csupa értelmes, kiegyensúlyozott, önismerettel rendelkező ember rohangászik a hétköznapokban. :))))))))))) Nyilván az a közhely sem állja meg a helyét, miszerint mindenki annyira ért más életéhez, csak a sajátjával vannak problémái, mindenki annyira tudja a dolgokat, csupán ha saját magával kerül szemben, akkor van bajban. :))))))))

  Tényleg huncutul csillog a szemem és somolygok, még mielött jönne a sok durc reag, nem kell befordulni, hiszen a gőz kiengedésére tökéletesek ezek a botorságok, kellenek és hát hol is lenne ez a világ ha nem tudnánk mindannyian, hogy hogy kéne benne létezni :))))))))

 • 2008.03.25 20:51:36énmondom

  Én nem leszek cinikus! Régen az voltam, de most már tudatosan nem vagyok az :) Ha szeretitek Szebenit, az csak jó, védjétek. Mivel róla szólt a téma, ezért ehhez írtam. Persze megvitathatjuk az élet értelmét vagy a gigantikus kozmoszt is :) Mondom, a skorpióktól elnézést, de ezért nem fogom felakasztani magam. De ez Szebenit nem menti fel. De, mindenki úgy él, ahogy akar! Legalább sajnáltathatja magát! Rajta lányok, keressétek a társaságát!

 • 2008.03.25 21:04:18Vierre_

  énmondom az a baj, hogy problémád van a szövegértelmezéssel :)))) így hát érdemben rád reagálni lényegtelen. Majd ha sikerült értelmezni, jelentkezz :)))))))

 • 2008.03.25 21:19:52Bölcs Ész

  semmi baj, „énmondom” csúnyán beégtél mind az asztrológiáddal, mind az emberismereteddel, mennyire is tudják nők a nőgyűlölőket felismerni. „izééé” meg a másik okoskodó senkiházi. : DDD  szebenit én meg nem védem, inkább téged szembesítelek a fröcsögő szélsőséges kijelentéseiddel.

 • 2008.03.25 21:27:27Fekete Pákó

  ekkora nagy fasz lenne ez a nyálasképű köcsög?

 • 2008.03.25 21:38:42énmondom

  Mindig arra vágytam, hogy ilyen nagyokosok oktassanak ki. Jó nektek, Vierre meg Bölcs Ész, hogy ilyen tökéletesek vagytok. Majd jelentkezem, ha sikerül felnőni hozzátok, Szebeni rajongók!

 • 2008.03.25 21:46:33Bölcs Ész

  „énmondom”! értem én, hogy próbálod elmismásolni a pofáraesésedet az asztrológiával, az emberismereteddel és azzal, hogy a nők semmenyire se képesek felismerni a nőgyűlölőket, ha azok megfelelően jóképűek.  a nagyokost meg ma éppen te játszottad, azt jól beégtél. nem baj, majd jön ide hozzád hasonló sok okoska és ők is majd jól megindokolva megvédnek téged meg veretes faszságaidat. ld. fentebb. : DDD  de úgy látszik továbbra sem olvasol, csak sértődött némberként vagdalkozol, mert nem védem Szebenit, hisz írtam is hogy egy tahó fickó... ez elkerülte a figyelmedet.  de biztosan szebb és vmivel okosabb nőket baszott és alázott, mint Te.... : PPP

 • 2008.03.25 21:53:17Vierre_

  énmondom  én nem azonosulok Bölcs Ésszel, nyilván nem fog megsértődni, ha azt mondom, hogy az ő írása is ugyan annyira fröcsög mint akiket fikáz, de tényleg, hát most olyan nehéz belátni ha pl az asztorhoz nálad valaki jobban ért? Vagy hogy nem olyan előítéletes mint te? Hát ez most miért baj? :))))))))) Csillagom azért azt gondoltam a dedóból már kimásztunk

  id tőled: "Szebeni rajongók!"

  had tippeljek, 17? Ha nem, akkor az vér ciki :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

 • 2008.03.25 22:18:53megatróger

  milyen érdekes, hogy mindig az üres, mentálisan-morálisan defektes libák prédikálnak arról, hogy a férfi változzon meg, meg hogy a nő milyen türelmesen vár erre, csak rossz emberbe szeretett bele...  valójában csak be akarják törni a férfit, mint a lovat. ennek rengeteg eszköze van.  talán épp ettől a betöréstől kapnak idegrohamot a férfiak?  pedig ezek a nők a rossz emberek.

 • 2008.03.25 22:29:01Bölcs Ész

  Vierre_ mi abban a fröcsögés, hogy szemellenzős libát szembesítesz az önsorsrontó ostobaságával? ha meg értelem és kedvesség nem játszik, akkor ott már csak a lekezelés és alázás játszik, no meg a vulgaritás. vagy a leszarás. de én nem az a fajta vagyok. : )  mert ha a súlyos hibáira rámutatok és nem kesztyüs kézzel teszem, az még nem fröcsögés. mert én az embert nem veleszületett külseje, hanem gondolatai és az ebből származó cselekedetei alapján minősítem. épp ellenkezőleg „énmondom”-mal...

 • 2008.03.25 22:37:19piroscipello

  Nah az van, hogy van szerencsém ismerni a három lány egyikét. Annak ellenére, hogy én nem értek egyet a bulváros kipakolósdival, tudva a dolgokat melyeket kedves 3méter magas aktííívcelebIstván elkövetett a lányzóval bennem is felment a pumpa, a Claudia só után. Állszent hülye szemlesütős szövegeket nyomott, miközben tényleg egy terrorista vadállat. A lányról konkrétan leválasztotta a barátait... este tíz után nincs városban mászkálás másokkal találkozás. A smink, egyenlő a szakítással, vagy egy kiadós ordítozással...ellenőrizte még azt is, hogy mit vett föl. Szerinte tényleg mindenki ribanc aki esetleg megiszik egy pohár italt. Jah és az is nyilvánvaló volt, hogy a lány minden barátnője hülye semmitsemérő k...va..(köztük én is..bár nem is ismert..) a fiú barátokról hadd ne mondjam szó sem lehetett..és még sorolhatnám ennek az öntelt, skizofrén gyíkarcnak a kisebbségi komplexusaiból adodó elmebeteg szabályait. A kapcsolat végére a lány teljesen kifordult önmagából..lett belőle egy Istvánka által kreált tökéletes nő..azt leszámítva, hogy teljes idegroncs lett...ami a legfélelmetesebb, hogy bárki mondta a kapcsolat közben a lánynak,hogy gáz van, mint egy agymosott úgy reagált és azonnal leépítette az adott barátságot..hazudozott a szüleinek. A lány bármikor szakítani akart, rögtön betolt valami nagyon megacukorkát, és máris rendben volt minden..majd megint következett a terror..pontosan tudta, hogyan manipulálja, hogyan tegye teljesen alárendeltné a kapcsolatban..A csávó tényleg nem komplett..ROSSZABB MINT A SZCIENTOLÓGIAI EGYHÁZ EGÉSZE...megérdemelt volna az ügy egy keményebb cikket is, mit amit a Bors béna újságírója ki bírt préselni magából..

 • 2008.03.25 22:45:35Vierre_

  piroscipello  - először is, kiről beszélsz nevesítsünk, vagy neked mi a neved? Fontos, hiszen Szebeniről tudjuk hogy ki, és már azt is hogy egy köcsög , de azokról még nem tudunk semmit, akik ezt állítják és hát ez is izgalmas kérdés ugyebár :) Arctalanul én is állíthatok bármit.

  Szebeni a férjem.

  Elhiszed? :))))

  - A másik. Nagyon utáljuk, együtt, kollektíve azt a köcsögöt aki amúgy Szebeni, de üzenem a jányoknak, hogy csak azt lehet megtenni veletek amit hagytok, így nem vagytok különbek :) Sajnos ez már csak így megy.  És még mielött jönne megint valami indulat, hogy Szebeni párti vagyok, még mindig hangsúlyozom, hogy csak és kizárólag a reagokra figyelek és nagyon izgalmasnak találom ezt a posztot. :))

 • 2008.03.25 22:57:55piroscipello

  hello Vierre_

  nem gondolom, hogy Szebeni fan vagy. igazad van, tényleg azzal lehet megtenni ak hagyja. Velem nem lehetne, és a végén én is már kissé unottan hallgattam a rémtörténeteket a mi Szebeninkről, és bosszantott, hogy mit nyavajog itt, miért nem lép ki a dologból. De az ügy nehezebb mint gondolnád. A 'jól csinált" lelkiterror lényege, hogy az el szenvedője tudja hogy szenved, de mégis ragaszkodik a "terroristájához". nem én állítom, hanem szakemberek.

  A kilétemről és az ő kilétükről bőven elég annyi, amennyit tudsz, mert egyikük sem közszereplő celeb izé. Ő viszont önként, dalolva, pénzért, nyomatja a hülyeséget az aktívban, meg itt ott nyilvánosan, nevével,

  és arcával ellátva szerepléseit. A "hírnévvel" pedig ez jár. Ha nem akar ezekről beszlni, akkor maradni kellene az Aktívban a munkahelyén, és nem kell a Claudia sóban motyogni meg szégyenlősen mosolyogni, ha nehéz a kérdés..persze arctalanul névtelenül állíthatunk bármit..és úgy tűnik arccal és névvel is..

 • 2008.03.25 22:59:25énmondom

  Vierre!  Lehet, hogy izgalmas a poszt, de itt most Szebeni a téma és nem a hozzászólók. Ha azok ellen rohansz ki őrülten, akik kritizálják, akkor mellette vagy, tehát véded. Ha szereted, ne tagadd, és ne azokat zaklasd, akik jogosan bírálják. Akik Hitler ellen emelnek szót, azokat is így leüvöltöd, mert nem tetszik a stílusuk? Nem csak az történik a világban amit te látsz. Senkit nem érdekel, hogy hiszed-e vagy sem! A másik írogató (Bölcs Ész, na hiszen)meg szégyellheti magát a stílusa miatt, azért mert indulatos és primitív, még nem neki van igaza. De nyilván nem tehet róla, hogy így nevelték!

 • 2008.03.25 23:27:07Bölcs Ész

  vierre_  „de üzenem a jányoknak, hogy csak azt lehet megtenni veletek amit hagytok, így nem vagytok különbek :)”  Detto.

 • 2008.03.25 23:30:31Vierre_

  piroscipello  Köszönöm :) megvolt az első normális reag a posztban :)

  énmondom  Elgondolkodtam azon, hogy szavanként szedjem e szét azt a, hát ne haragudj, de elég ostoba reagod amit ide a végére rittyentettél, de aztán mivel a szövegértelmezés még mindig nem megy, úgy döntöttem, nem fáradok :))))

  De annyit engedj meg nekem, hogy felhívjam egy önellentmondásra a figyelmed. Ha ezt beemeled, akkor fejlődő képes vagy :D  "Senkit nem érdekel, hogy hiszed-e vagy sem!"  Noh nem magyarázom el, nehezített pálya, hátha magadtól is rájössz hol itt a bibi. :) A maradék csak ráadás, de amúgy van egy olyan eset amit én állogikus hablatynak nevezek, azt is kiollózom neked, hátha...  "Ha azok ellen rohansz ki őrülten, akik kritizálják, akkor mellette vagy, tehát véded. Ha szereted, ne tagadd, és ne azokat zaklasd, akik jogosan bírálják. Akik Hitler ellen emelnek szót, azokat is így leüvöltöd, mert nem tetszik a stílusuk?"  Nah ha itt is feltűnik, mire gondoltam, akkor igen, azt mondom hogy nem 17. Mondjuk elhaladtad a huszat. Kiváncsi vagyok. :)))))

 • 2008.03.25 23:37:23Bölcs Ész

  „énmondom”!  A stílusomat lehet kritizálni, de tartalomba nem nagyon tudtál idáig belekötni. Vmi Szebeni-rajongókról köpülsz csak itten állandóan, mintha hülye picsák akarata nem is létezett volna a másik oldalon. Okoskodás az bezzeg megy ezerrel... Azt hiszed, mert nem használsz vulgáris szavakat attól még értelmeset mondasz és nem bántassz meg másokat?!?!?! primitív és sunyi emberek demagóg vitastílusa ez, élén az ezoterikus magazinműveltségeddel.  Láttam én már épp elég ilyen sunyi libát akik ilyen jóképű, ám bevalottan nőgyűlölő és tahó fickóknak feküdtek alá. Azt amikor meg lettek baszva, alázva és dobva, akkor már csak rondább és naiv fickókba merték beletörölni a lábukat azzal az ideológiával, hogy ők mint nők milyen jó emberismerők - mert az újságban ez volt írva -, azt mentek tovább pitizni a „jópasinak”, hogy az továbbra is csak ürítésre, csicskáztatásra és alázásra használja őket... a fajtátok soha nem tanul semmiből, következetességetek és emberismeretetek = 0. és erre még büszkék is vagytok. : DDD  Téged nevelt úgy anyukád, hogy amelyik férfi szépnek született, az jó ember, aki meg rondának az meg rossz... gratulálok, a náciknak van/volt hasonló fajelméletük...

 • 2008.03.26 09:13:55Jenny08

  énmondom! Először utána kellene nézned mikor is született csak hogy tudd 1976.07.07. Rák jegyben. Ja akkor most a Rák jegyű pasik lesznek a brutálisak??

 • 2008.03.26 09:13:55kikelet

  Volt szerencsém a Szebeni egyik dühkitörését végignézni a repülőtére, ahol mint egy állat ordítani iezdett, mert egy kisfiú le akarta fényképezni. Beteg ember, kezeltesse magát.Azt viszom nem értem, hogy a TV2-nél miért ilyen embert sztárolnak?Normális, emberi értékekkel rnedező tehetséges fiatalok nincsenek?

 • 2008.03.26 09:13:55kikelet

  Volt szerencsém a Szebeni egyik dühkitörését végignézni a repülőtéren, ahol mint egy állat ordítani kezdett, mert egy kisfiú le akarta fényképezni. Beteg ember, kezeltesse magát.Azt viszom nem értem, hogy a TV2-nél miért ilyen embert sztárolnak?Normális, emberi értékekkel rnedező tehetséges fiatalok nincsenek?

 • 2008.03.26 09:13:55kikelet

  Volt szerencsém a Szebeni egyik dühkitörését végignézni a repülőtéren, ahol mint egy állat ordítani kezdett, mert egy kisfiú le akarta fényképezni. Beteg ember, kezeltesse magát.Azt viszom nem értem, hogy a TV2-nél miért ilyen embert sztárolnak?Normális, emberi értékekkel rnedező tehetséges fiatalok nincsenek?

 • 2008.03.26 10:51:08Petrusk@

  Figyusz, én asszem rájöttem, mi lehet a Szebeni baja:

  1. Oedipus-komplexus...vagy a "mama" volt a nő, a többi nőnemű lény meg kis cafka, akik nem érhetnek fel hozzá. Ehhez hozzá tartozik, hogy valszeg nagyon jó volt a kapcsolata az anyukájával, akitől bizonyos értelemben képtelen volt elszakadni és az elfojtott szexuális késztetéseit a "drága barátnőkön" vezeti le

  2.Kisebbségi komplexusa van és nem bízik saját magában

  3.Valójában homokos, és az elfojtásból fakadó dühöt és feszültséget a nőkön vezeti le

  4.Egyszerűen vérparaszt

  5.Fentiek kombinációja

  No. Persze senki nem akarja megbántani a Szebenit, de ha ezek közül csak egy is igaz keressen fel egy jó pszichológust..

 • 2008.03.26 11:30:12black laced butterfly

  Lehet, hogy ez a Szebeni egy mocskos állat, miért ne, nem ő az egyetlen (lásd Damu Roland). S tök mindegy, hogy mi a horoszkópja.  De azokat a csajokat egyáltalán nem tudom sajnálni. Lelki terror? Ugyanmár.

  Nekem is volt egy faszim, aki próbálkozott hasonlókkal. Miért azt a ruhát veszem fel a munkahelyre, stb.

  Semmi, de semmi gondot nem okozott, hogy kilépjek 3 hét után abból a kapcsolatból.

  Ő is bepróbálkozott azzal, hogy így szeret, úgy szeret, elvisz egy elit étterembe. Meg hogy én vagyok a nagy ő, stb. Nem tudott meghatni.

  Nem vagyok az a rabszolga típus.

 • 2008.03.26 11:32:14izééé

  Eddig hallgattam, most tisztelettel jegyzem meg: Neked kedves Bölcs Ész kőkemény kisebbségi komplexusod van. Mert férfiként szarabbul nézel ki mint Szebeni(aki mellesleg egy homokinak néz ki)és ezért többször vissza lettél utasítva szép, de igen felszínes hölgyek által. Ez pedig őrülten frusztrál téged. A csúnya férfi is eeembeeer!!!!Ordítsd hangosan hátha meghallják!Gyűlölöd a szép nőket, mert úgy érzed, esélyed nincs náluk. Jujj!!! (Ja, egyébként diplomás klinikai pszichológus vagyok, tehát nem a női magazinokból szedem össze "kivételes műveltségem")Tisztelettel.

 • 2008.03.26 11:36:08izééé

  black laced butterfly: Sajnos van az a típus... A "miért"-ek sokfélék lehetnek...

 • 2008.03.26 11:41:00izééé

  Petrusk@: Van alapja annak, amit írsz. Jó érvelés. nagyjából ez a helyzet

 • 2008.03.26 12:11:16margit néni

  én hiszek azoknak akik megerősítik a cikkben leírtakat. de sztem inkább az lehet a háttérben, hogy valaki ki akarja teríteni ezt a cukipofa pistikét. múlt héten asszem úgy érezte nyilatkoznia kell a bocskor-várkonyi celebpáros érzelmi életéről, talán ők gondolkodtak hasonlóan erről a faszparasztról. érdekes a tv2-s belső info is a széktördelős idegrohamról. kinek van olyan kapcsolata, hogy blikk/bors címlapra rakjon egy ilyen hírt? másnap meg folytatják! előfordul pityuka, hogy a fasz rossz végére kerül az embör, ez van.

 • 2008.03.26 15:22:57izééé

  jót röhögtem:-DDDD

 • 2008.03.26 15:28:59Jenna0420

  Amióta tavaly láttam kedves Szebeninket két felvétel között nőiesen nyafogva viszolyogni egy kígyótól mely egyébként ártalmatlan...hát...hm...szóval azóta nem csodálkoznék semmin vele kapcsolatban. De nekem nem ő jut eszembe ha valaki férfit emleget, nem szimpatikus jelenség számomra.

 • 2008.03.26 19:07:51Bölcs Ész

  Kedves „izééé”!  1. idézlek: „Egyébként egyetértek, azzal aki azt írta, a nők leveszik képernyőn keresztül is milyen ember valaki.”  Szart sem vesznek le. Az általuk ajnározott (külföldi) filmsztárokról derül ki csomószor, hogy csalta/verte a feleségét/barátnőit...  2. idézlek ismét: „Ezt hívják metakommunikációnak, aminek az értelmezésében a nők ösztönből 7X jobbak a férfiaknál (tudományosan bizonyított)”  Nem, halo-effektus (holdfény-hatás) érvényesül náluk. Azt a férfit, aki széparcúnak született jó embernek látnak és odaadják magukat - nyíltan bármekkora tahó is az illető. Vagy tudni lehetet róla, hogy sorba baszta/alázta és rakta ki a nőit. És még így is. Aztán a megalázott kapcsolat végén ezek a nők az egészséges önkritika helyett inkább okoskodni kezdenek a nagy emberismeretükkel. : |  Azt a férfit, aki meg rondának született, egyenesen gyűlölik, ne adj isten ki is írtanák. Jó pár esetet láttam ahol teli belső értékkel és életrevalósággal rendelkező fickót koptattak le és gúnyoltak ki senkiházi némberek ismerkedéskor. És nem dögös plázacicákról van itt szó, hanem átlagosnál gyengébb külsejű és magát értelmesnek/érzelmesnek tartó - ám a valóságban érzelemsivár - bölcsészlányokról.  Jöttél te is azzal, hogy a nők metakommunikációja milyen jó - vagy 7x-e a férfiaknak. Persze, minden magazinban leírják a hülyeséget. Aztán meg azt nem veszed észre, hogy a cikk rögtön cáfolja ezt. Mert a szociópata idegbeteg Szebenin ezt idáig 3+1 nő nem vette észre. De ez továbbra is elkerüli a figyelmedet. Ellenérvek esetleg?  3. idézlek: „a, egyébként diplomás klinikai pszichológus vagyok, tehát nem a női magazinokból szedem össze "kivételes műveltségem”  Ezt nem hiszem el, vagy ha igaz, akkor elég nagy szégyen... Te vagy az, aki 2 mondata után felismeri a valódi jellemet a paciensben és küldené is diliházba, mi?  Ismerem az ilyen magadfajta „pszichológusgizikéket”, pont ők publikálnak „lelki tanácsadásként” női magazinokban önsorsrontó közhelyes életviteli jótanácsokat hamis tudományba és világbölcsességekbe csomagolva zavarodott nőknek... grat.

  Ezt hívják bulvárfreudizmusnak.  4. idézlek, továbbra is:  „Neked kedves Bölcs Ész kőkemény kisebbségi komplexusod van.”  Minden „paciensedhez” így viszonyulsz? Minden lelki bajra RÖGTÖN azt mondod, hogy az illetőnek kisebbségi komplexusa van?!?!?! Nem elég, hogy rossz külseje - erről nem tehet - miatt elutasítják, még rossz belső értékeket is tulajdonítasz neki. Ez aztán a sikeres diagnózis és kezelése. Szégyeld magad.

  Mintha csak egy bécsi iskola létezne és abból is továbbra a butított fajta: a bulvárfreudizmus ami áll:

  a, „kisebbségi komplexusod van”

  b, „milyen volt a kapcsolata édesanyjával”  5. te....:

  „Mert férfiként szarabbul nézel ki mint Szebeni(aki mellesleg egy homokinak néz ki)”  Az egy dolog, hogy te mit hiszel... és ismét cserbenhagyott az emberismereted. „Hominak” látod, de a cikkben már minimum 4 nőt vágott gerincre.. szerinted biztos így kompenzálja a homokosságát. De ostoba vagy, te „profi pszichológus”. : DDD  Másrészt mi köze annak, hogy én hogy nézek ki, ahhoz, hogy Szebeni kiket kúrogat és te mennyire buta vagy?!?!?! Most nem rólam van szó, de ha nagyon akarod...  Mi férfiak egymást nem feltétlenül a külsőnk alapján ítélünk meg, mint a nők (irigy) nagyrésze. Dehát magadból indulsz ki...

  Ennyit arról, hogy mennyir vagyok irigy.  6. írod...:

  „és ezért többször vissza lettél utasítva szép, de igen felszínes hölgyek által. Ez pedig őrülten frusztrál téged.”  micsoda „profi analízis” a monitor mögül tele feltételezéssel. : |

  szerintem te vagy irigy. szeretnéd, ha magadfajta um. „kevésbé dekoratív ám magát kurva okosnak tartó” nőt ugrálnák körbe.

  jelentem: nem vagy okosabb egy plazacicánál, csak máshogy affektálsz és más a „jelmezetek”.  Azt hiszed, attól vagy okos és bölcs, mert le tudod írni a „frusztrált” és „komplexusos” szavakat?  7. írod:

  „A csúnya férfi is eeembeeer!!!!Ordítsd hangosan hátha meghallják! Gyűlölöd a szép nőket, mert úgy érzed, esélyed nincs náluk. Jujj!!!”  Igen, a csúnya férfi is ember. És a csúnya nő is, ha nem beszél sunyi butaságokat. Mert a hétköznapi kapcsolatokban a gerinces ember a másikat nem a külseje alapján ítéli meg, hanem a cselekedetei alapján.  Az meg hogy milyen esélyem van a „szép nőknél” az nem „érzés”, hanem tapasztalat, megfigyelés és születési adottság kérdése. Te is nagyon jól tudod, hogy mennyi esélyed Brad Pittnél ; ) Persze most cincoghatsz az intelligenciáról meg a belső értékekről, hogy neked nem is kell Brad Pitt, mert az ilyen szépfiúk unalmasak, önelégültek, buták és bunkók... : DDD  Én az ostoba nőket nem nagyon bírom. Mindegy hogy szépek, vagy rondák. Fentebb is olvashattad párszor, hogy viselkedés/gondolkodásmód alapján ítélek. És ebben neked nagyon rosszul áll a szénád. Egyre kevésbé hiszem, hogy te diplomás klinikai pszichológus vagy...

 • 2008.03.26 19:14:15-Micimackó-

  Huhh, ezt így este éh gyomorra ;D  Nem semmi, hogy ez a Szebeni milyen indulatokat vált ki az emberekből!!!!!!!!

  Kiváncsi lennék a csajokra /ha egyátalán léteznek/. Ha nincs titkolnivalójuk és igaz amit mondanak, akkor miért nem mutatják meg magukat?

 • 2008.04.03 00:20:09kicsii

  Még jó, hogy vonzódik más- hoz is. nekem mesélt a kalandjairől. Sajnos sok minden igaz rá a felhozott vádakból. mindenkinek a fantáziájára bízom, hogy mit/kit is szeret István....

 • 2008.04.05 16:03:05markopolis

  Picit kamu szaga van annak amit írtál piroscipello, valószínüleg a három lány egyike vagy. Yamahakata most is igazat adok.

 • 2008.04.10 12:36:564GL

  Hát, nem is tudom ... Én évekig laktam vele egy utcában, nincs is okom, hogy féltékeny legyek rá (híres nem szeretnék lenni, kinézetre meg azért jobb vagyok :-)), szóval nem emiatt, de férfiként is azt mondom, hogy szerintem elég féreg egy ember. Mindig is egy nagy szarkavaró volt, soha sem csíptük. Qrva nagy pullos volt ráadásul minden téren, a nőkkel való kapcsolatáról semmit nem tudok, de el tudom róla képzelni simán, így, hogy ismerem.

 • 2008.04.15 13:33:32Invictus

  Ehh, hogy mennyit el tudtok vitatkozni egy gagyitévében műsort vezető senkiről. :)

 • 2008.04.15 13:51:09Invictus

  "Azt a férfit, aki széparcúnak született jó embernek látnak és odaadják magukat - nyíltan bármekkora tahó is az illető. Vagy tudni lehetet róla, hogy sorba baszta/alázta és rakta ki a nőit. És még így is."  Ennek biológiai oka van, tetszik vagy nem így van genetikailag. Ahogy te sem a csúnyáska lányt akarod megb*szni, hanem a 90-60-90-es szőke bombázót. Ha persze csak az előbbinél van esélyed, jó a ló helyett a szamár is, persze lehet beszélni a belső értékek elsőbbségéről, de ez általában a savanyú a szőlő effekt :)

  Tetszik vagy nem tetszik, a szexuális forradalom és a társadalmi változások felszabadították a nőket, most már lehetnek nyíltan promiszkuisak (sőt ez már dicsőség is, régen legfeljebb egy férfinál számított annak, hogy kinek volt több szexpartnere, ma már a nőknél is az a lúzer, akinek kevesebb volt).

  Meg lehet nézni pl. a Szex és New Yorkot, vagy a Született feleségeket stb., a modern p*csa pont olyan, mint azok szereplői illetve azokat utánozza. :) Vagy női magazinokat olvasni, pl. Cosmo, azokból is lejön az általuk követett értékrend... Persze ha elérik a 30-at és ketyeg a biológiai óra, és nem sikerült jópasit behálózni (mind csak dugta pár hétig-hónapig aztán dobta, vagy csak nem bírták ki együtt), akkor ráfanyalodnak egy bétahímre (vagy omegára, ha más nem jön össze), és férjül veszik a szerencsétlen balf*szt :)

  De hát ez mind közhely, gondolom nem mondtam újat.  "Azt a férfit, aki meg rondának született, egyenesen gyűlölik."  Ja, ha meg még a farka is kicsi akkor különösen. :) Kivéve, ha nem rendelkezik kivételesen jó kommunikációs képességekkel (bár ha a többi téren hendikepes, akkor így is csak jófej haver lehet, férfinak nem számít), vagy sok-sok pénzzel. :) (utóbbi esetben is félrekúrnak azért egy izmos, 20centis farokkal rendelkező bikával stikában;))  "És nem dögös plázacicákról van itt szó, hanem átlagosnál gyengébb külsejű és magát értelmesnek/érzelmesnek tartó - ám a valóságban érzelemsivár - bölcsészlányokról."  Abban egyetértek, hogy az ilyen "bölcsészlányok" nem feltétlenül értelmesebbek vagy érzelmesebbek, mint a plázapicsák, sőt az utóbbiak (meg a sima hivatásos ribancok, pornósztárok) legalább őszintébben adják magukat ;)

 • 2008.04.29 21:49:57nyuszifül67

  verebesről nem tudtok semmit? nekem Ő tetszik :-) • 2008.04.29 21:50:19nyuszifül67

  és a váncsa is :-))

 • 2008.05.04 17:53:03blueberry

  Szerintem meg egyszerűen csak konzervatív nézetei vannak és rég letűnt értékeket keres egy nőben. Ez alapvetően nem baj, csak kicsi az esélye, hogy ilyen elvekkel ma talál maga mellé társat. De nem kizárt! ;) Merthogy akármennyire is úgy tűnik, nem minden nő kurva...

 • 2008.08.04 17:28:55Rebelde

  Bors? nincs több kérdésem...ettől függetlenül nem szimpi a pasi

 • 2008.08.05 06:49:08vérbárány

  Őőő, izé, kedves magyarok. Most ez komoly hogy a, kihangsulyozom, MAGYAR BULVÁRT így bekajálja mindenki? Egy BORS nevű magazinból szedett híren megy a móka?....annyira jó volt a hozzászólásokat olvasgatni, szétnevettem magam a regeli kávém közben. Szerintem ezt kellene az újságba berakni :D Azért azt zárójelben megjegyzem, akad itt normális ember bőven!!! Tisztelet a kivételnek :D

 • 2008.08.08 10:37:12valaki_

  Én éveken át ismertem a Pistit...

  Hát igen, elég sok ostobaságot írtatok le kedves fórumozók! Nos, még általános iskolából ismertem, sok évig ott ült meglehetősen közel és tudom, hogy ezek alapján nem lehet jellemfejlődését levezetni, de a következők a tények:

  (hozzáteszem nem olvasok sem Bors nevű szennylapot és tvmen sem jön be kereskedelmi csatorna évek óta)

  1./ amire valaki fenn hivatkozott, hogy egy műsorban sírt az édesanyja elvesztése miatt, teljesen igaz lehet, általános iskolában az ő édesanyja volt a "mi" délutános tanárnőnk, Erzsike néni, akit mindenki IMÁDOTT és vérbeli pedagógus volt, aki megkérdőjelezi ezt a "sírást", az szerintem egy érzéketlen tuskó...és szégyellje magát. Azóta sem találkoztam olyan pedagógussal, aki ennyire lelkes volt, Erzsike nénit mindenki szerette...

  2./ Pisti teljesen okés, korrekt srác volt szerintem az ált. iskola alatt, oké, páran úgy érezték, hogy kivételeznek vele, (kajaosztás során stb) mivel az édesanyja bennünket (és Pistit) is tanított, de tény, hogy előttünk sosem kivételezett vele és elég keményen bánt vele...

  Nem bánta, ha "puskázunk" róla...és értelmes srác volt, igaz, a másik tanárnő (Vera néni) kiakadt tőle, mert néha kijelentette, hogy egy feladatot nem lehet megoldani és ez a másik tanárnő szerint "demoralizáló" hatású volt, mivel a többiek sem foglalkoztak a feladattal.  3./"Tündi" és a többi homofób és "buzizós" hozzászólásokkal kapcsolatban pedig: annyira ostobák és intoleránsok vagytok, hogy azt elmondani nem lehet.  4./Általános iskola után egyszer még Pesten találkoztam Pistivel, beszéltünk pár mondatot és ennyi, nem tünt fel semmi szokatlan ("médiasztáros" allőr, habár szerintem idehaza nincsenek sztárok) igaz az utóbbi jópár évben nem beszéltem vele.  6./Nehezen tudok ilyen jellemfejlődést elképzelni, de az biztosan igaz lehet, hogy édesanyja elvesztése nagyon megviselte, (sőt még engem is nagyon elkeserített), mivel imádtuk az anyukáját, aki mindig megpróbált felvídítani bennünket és zenét (kacsatánc) stb-t tett be délutánonként....Hangsúlyozom, aki meg a sírás miatt neheztel a Pistire, az tehet egy szivességet!  Üdv. egy általános iskolai osztálytárs

 • 2008.08.08 20:16:54Gyökszi68

  A haverom motani barátnője mesélte,hogy annak

  a legjobb barátnője járt a Szebenivel,aki egy együttlét alkalmával/sima előjátékkal indúlt/

  elkezdte ,,mélytorkoztatni,,a csajt aki majdnem megfulladt!Ez egy kicsit azért dúrva nem ?

 • 2008.08.09 09:57:55Sala

  Én is ismerem Pistit.

  Általános és középiskolai évekből, amikor még Debrecenben lakott. Éveken át voltunk barátok, együtt jártunk meccsre, naponta járt fel hozzám, én is megfordultam náluk.

  Pisti érdekes srác volt, én nagyon jól kijöttem vele, pedig én sem vagyok egyszerű természet.

  Érdekes srác, mert a világról, az őt körülvevő környezetről megvan a nagyon határozott véleménye és ezt el is mondja. Szerintem ez utóbbi miatt tartották akkoriban is és most is sokan ellenszenvesnek.

  Az idők során sok olyan emberrel futottam össze, akik szintén ismerték és valahogy mindig az volt az érzésem, hogy nagyon megosztja az embereket, általában nem szeretik, mégis szeretnek a közelében lenni, szeretnek róla beszélni.

  Ennek ékes bizonyítéka ez a fenti mintegy 120 hozzászólás.

  Nagyon jó srác, ha valaki veszi a fáradtságot, hogy ne csak külsőségek alapján ítélje meg.

 • 2008.08.09 10:19:5367__*él34SD\\\"\\\"()7=rTZlű

  Én is ismerem a Pistit. Mellettem jött rá, hogy valójában ő meleg. De nem meri senkinek sem bevallani.

  Jó fej srác.

 • 2008.08.12 09:17:25saguara

  nem zörög a haraszt, ha szél nem fújja...

  "valamennyi" igazság biztos van abban is, amit a lányok mondanak

  látszólag egy normális műsorvezető, közben pedig lehet, hogy egy pszichopata :-O :DDD

 • 2008.09.27 20:08:22szuhoj

  Pistikém! A pofonokat is elviselném, ha a paplanom alá bújnál...Mások véleményére ne adj! Igy vagy jó,ahogy vagy!!! Márika Bcsabáról

 • 2008.09.27 20:20:00mamka

  te szuhoj! pajzánkodol???