Kylie Minogue prágai koncertjén jelenti be, hogy hozzámegy partneréhez, Olivier Martinez francia színészhez - olvasható a Mlada fronta Dnes cseh napilapban.   Kylie Minogue május 12-én ad koncertet Prágában, és a lap szerint kétszáz barátját hívta meg az egyik luxusétterembe az egybekelést, vagy az eljegyzést megünnepelni.
Az ausztrál énekesnő május 10-én, éjszaka érkezik Prágába, és több időt tölt a városban, mint KylieX2008 elnevezésű turnéjának más helyszínein. (Minogue május 15-én a Budapest Sportarénában is fellép.) A koncert este 9-kor kezdődik, egy órával később, mint a turné többi koncertje. A koncertet szervező cseh iroda illetékese elmondta, hogy nem tudják megerősíteni a hírt, miszerint az énekesnő Prágában esküszik, de az tény, hogy a koncert elején egyetlen tévétársaság sem lehet jelen, és fotósok is kevesen dolgozhatnak.
Minogue és Martinez kisebb megszakítással öt éve jár együtt. A francia színész volt az énekesnő mellett, amikor az énekesnőt emlőrák miatt kezelték, és a média már 2006-ban arról spekulált, hogy házasság lesz a dologból. Ám a pár tavaly szakított, aztán idén februárban újból együtt látták őket egy nyilvános rendezvényen. (MTI)