Bobby Brown, Whitney Houston exférje (akitől az énekesnő tavaly vált el), kiteregeti szennyest a jövő hónapban megjelenő önéletrajzi könyvében. Azt állítja, hogy az egész házasságuk egy nagy hazugság volt: eleve csak azért házasodtak össze, hogy Houston megmentse hírnevét. 15 évvel ezelőtt ugyanis olyan pletykák kaptak szárnyra, hogy az énekesnő biszexuális, viszonyt folytatott az asszisztensnőjével, így nem volt más választása, mint férjhezmenni és gyereket szülni.

Brown legkomolyabb vádja, hogy Whitney Houston volt az, aki rászoktatta őt a kokainra. Brown azt mondja, korábban is használt kábítószert, de addig csak marihuanával élt. Houston mellett azonban volt olyan időszaka, amikor kontroll nélkül használta a kokaint, a heroint vagy bármi mást, ami éppen a kezébe került. Annyit beismert, hogy ő sem volt szent, jópárszor megcsalta az énekesnőt, de "csak azért, mert a nők ráakaszkodtak".

Brown írói ambícióit magyarázhatja, hogy válásuk óta folyamatosan pénzhiánnyal küzd - tavaly beismerte, hogy gyakorlatilag hajléktalan -, és hogy exneje eltiltotta tőle közös lányukat.


Whitney Houston egyelőre nem kommentálta a vádakat, a szóvivője annyit mondott, hogy az énekesnő nem kíván mocskolódni és nem fog rosszat mondani gyerekének apjáról, inkább az új lemezén munkálkodik.