Nem elég, hogy tovább káromkodik, két másik madártársát is mocskoscsőrűvé tette egy ararapapagáj Nagy-Britanniában. A hétéves madárral már esztendők óta bajlódik a Warwickshire Vadmenhely. Feltehetően a látogatóktól tanulta el a legmocskosabb kifejezéseket, és mivel érezhette, hogy sikere van, nem volt hajlandó felhagyni szaftos szókincsével. Eddigi legemlékezetesebb trágárkodásakor egy lelkipásztort és két rendőrt küldött el egyszerre a picsa és a bazmeg kifejezéseket szerepeltetve.

A Barney nevű papagáj akkor sem tért jó útra, mikor vadaspark nyelvészt szerződtetett mellé egy kis időre. Sőt, ahelyett, hogy tanult volna a szép szóból, további két papagájt rontott el: nyelvleckéivel teljesen mocskos csőrűvé tette Samet és Charlie-t, így már kisebb kórus káromkodik a vadasparkban, amelyet csukott szemmel a legócskább kocsmának gondolhatnak a látogatók.
   
A papagájoknak persze sikerük van, különösen, hogy főként egymást gyalázzák. A trágár trió káromkodása még jó ideig műsoron lehet, mert ezeknek a papagájoknak a várható élettartama 70 esztendő - adta hírül a londoni Metro újság.