Az angol énekes elárulta: a 26 éves Spears életének minden újabb dramatikus fordulata után egyre szerethetőbbnek találja az énekesnőt. "Britney olyan, mint egy tragikus Tennessee Williams-hős. Minél kövérebb lesz, minél furábban viselkedik, annál jobban szeretem. A 90-es években csak mérsékelten tartottam  vonzónak, ma már viszont akár azonnal feleségül is venném" - mondta el a szépségről amúgy is liberális elveket valló énekes a FemaleFirstnek.


Moby úgy véli, az énekesnő problémáinak gyökere gyereksztár-múltjában keresendő: "16 évesen lett nemzetközileg ismert ikon. Valamilyen fura módon próbál ellenszegülni a közvéleménynek, de szívszaggató látni, hogy mennyire nem jelképesen teszi. Kopaszra borotválni a fejed szimbolikus. Elveszíteni a gyerekeid és drogfüggővé válni nem az".

Gwyneth Paltrow szerint viszont az énekesnő egyenesen Stockholm-szindrómában szenved, amiért a paparazzókat és újságírókat hibáztatja: "Nézzék meg, mit tettek Britneyvel: vér tapad a kezükhöz. Ők betegítették meg! Tipikus Stockholm-szindrómája van: beleszeretett egy paparazzóba és teljesen megőrült!".