Negyedszer ment férjhez az 59 éves Ivana Trump, Donald Trump exneje, ezúttal 35 éves olasz modellpasijához. A mindössze 50 fős szertartáson az exférj is részt vett, az anyakönyvvezető nővére, Maryanne Trump Barry volt, maga a ceremónia pedig a Mar-a-Lago nevű Palm Beach-i Trump-birtokon zajlott - írja a People. A menyasszony egymilliós gyémántgyűrűt kapott vőlegényétől, akivel már hat éve járnak, és akinek Trumptól származó két fia, a 30 éves Donald Jr. és a 24 éves Eric adták át a menyasszonyt. Lánya, a 26 éves Ivanka Trump nyoszolyólányként kísérte anyját.

Az esküvői vacsorára az arany-fehér bálteremben került sor, ugyanott, ahol három évvel ezelőtt az exférj és új neje, Melania Trump adott esküvői bankettet. A csokoládétortát Németországból, a 24 tagú zenekart Párizsból hozatták.

A menyasszony - aki 13 évig volt Trump felesége, és válásuk után tekintélyes vagyonhoz jutott - új férjét csodálatos fickóként jellemezte, akinek "soha nem tűnik el az arcáról a mosoly". A feleannyi idős amorózó, Rossano Rubicondi szerint Ivana "varázslatos nő: gyönyörű, okos, szexi, erős, sikeres, lélekben fiatal. Nagyon jól érezzük magunkat együtt - másként nem venném feleségül".