Végre kiderült, bébiszitter, kutyasétáltató, kocsmáros vagy fotómodell lesz-e Molnár „Való Világból lett Nagy Ő” Anikó Londonban, miután itthon nem talált magának munkát. Az országot izgalomban tartó hír bejelentésére az Aktív mai adásában került sor, miután már hetek óta követhettük figyelemmel, ahogy a Tv2 tévéstábbal és Kasza Tiborral súlyosbítva, 5 részes munkakereső valóságshowban hurcolta körbe a szőkét Londonban.

Mint a mai összefoglalóból megtudhattuk, a már-már reneszánsz emberként semmihez nem értő celebritás 7 fontos órabérért lehetett volna bébiszitter, hajmosóként az 5 fontos minimálbérért alkalmaznák, pultosként szintén 5 fontos órabért kereshetett volna, 6 fontért pedig csivavákat kellett volna sétáltatnia. Egy „menő londoni fotós” is készített róla modellportfoliót, a legjobban készült képeket állítólag kiajánlják "a legnagyobb ügynökségeknek". Molnárt összehozták még az épp Londonban étteremvezetősködő egykori Való Világos másik szereplővel, Vitkó Lászlóval is, bár nála épp nem volt  üresedés, és sontán életképként láthattuk, amint a szőke a Mme Tussaud panoptikumban véletlenül épp a Fresh (de lehet, hogy a hasonlóan kvalitásos Splash) egykori 3. tagjával fut össze.

Végül egy búcsúest keretében a különleges kiejtésű Kasza Tibor tette fel a mindent eldöntő kérdést, marad-e, vagy hazamegy. Molnár végül a hazatérés mellett döntött, és ezzel egy időre megint eltűnhetett volna a képernyőről, ha az Aktív szerkesztői nem döntenek úgy, hogy utánlövésként még feldobják a kérdést a nézőknek: vajon az együtt töltött egy hét alatt nem jött-e össze Molnár Kasza Tiborral? A választ nyilván napokon belül megkapjuk majd, és minden bizonnyal megdöbbentő lesz.