Paris Hilton néhány hónap után ismét Moszkvában járt. A celeb az orosz MTV filmdíjainak átadó ünnepségére érkezett, ahol gúnyosan fogadták: "Íme itt a mi drága, a szó minden értelmében drága Parisunk" - mondta a műsorvezető. Erre Paris udvariasan azt válaszolta: "Szeretem Moszkvát, és örülök, hogy újra itt lehetek."

Mint egy korábbi díjátadón Pamela Andersonnak, ezúttal Hiltonnak is kijutott a forró fogadtatásból. "Paris, látom a ruhádat Kira Plasztinyina tervezte. Szerintem Te is nagyon szereted a pénzt, mint én" - mondta neki Kszenyija Szobcsak, az egykori legendás szentpétervári kormányzó lánya, aki Paris orosz megfelelője. Hasonlítanak egymásra, de van legalább két különbség: Kszenyija Szobcsak politológia szakon elvégezte a tekintélyes Moszkvai Nemzetközi Kapcsolatok Főiskoláját, és Hiltonnal ellentétben még nem ült börtönben. "Jaj, igen, Kira, a barátnőm. Még csak 15 éves, és máris milyen tehetséges divattervező" - mondta Paris, akinek Kira Plasztinyina dúsgazdag papája állítólag több millió dollárt fizetett pár hónapja abból a meggondolásból, hogy jelenléte lánya első divatbemutatóján jóval hatásosabb reklámot jelent a nemzetközi porondon is, mint amennyit ennyi pénzért meg tudna vásárolni.
 
Hilton egyébként sem új barátjáról, sem az örökségétől való megfosztásáról nem akart beszélni. Azt viszont beismerte, hogy egyetlen orosz filmet sem látott életében, és megjegyezte, hogy tetszik neki Moszkva építészete. Késő éjszaka udvariasan eltöltött 40 percet az ünnepi fogadáson, majd szállodájába vitette magát. Pénteken sétált egyet Moszkvában, szombaton pedig már el is utazott az orosz fővárosból. (MTI)