Mégis szélhámos volt az a kutya, amelyről egy oregoni férfi azt állította - helyesen -, hogy az ő régi ebének adja ki magát. Hosszas kálvária után immár kicserélődött az eredetire. 

Az egy hétig kutyapanzióba adott Callie helyett ugyanis tulajdonosa először egy másik kutyát kapott vissza, majd amikor gyanússá vált neki, hogy a család macskája is fúj rá, kinyomozta, hogy valószínűleg egy Dixie nevű kutyát kapott vissza. Mindkét állat fekete labrador, és a panzióban közös ketrecben voltak. Dixie tulajdonosnője először tagadta a cserét, majd mégis beleegyezett egy személyes találkozóba. Az eredmény: a férfi ismét a "rossz" kutyát vitte haza. Amikor ugyanis megérkezett családjával, a szélhámos eb rögvest megörült nekik és már szökkent is autójukba, a férfi gyerekei megesküdtek, hogy ez a kutya végre Callie, apjuk pedig hitt nekik.
Egy darabig. Aztán megint gyanús lett a férfinak az eb, és már ott tartott, hogy ügyvédet fogad, amikor Dixie gazdája ismét változtatott álláspontján, mégis idegennek találta kutyáját és belement a visszacserélésbe.  

A kutyamegőrző tulajdonosnője csak a fejét csóválja. "Mindent megpróbáltam, de nagyon nehéz segíteni olyanoknak, akik többszörösen sem ismernek rá a saját kutyájukra" - mondta a sajtónak.