Ha valaki úgy gondolta, hogy az örökké Las Vegasban bulizó, a gyereket a vidámparkban kicsit elhagyó Kevin Federline nem érdemli meg az Év Apukája címet, annak meggyőző listát állított össze a Maxim magazin a legrosszabbakról.

A jelek szerint a lap olvasói nem tudják megbocsátani Michael Jacksonnak, hogy tíz éve kilógatta bébikorú fiát egy berlini hotel ablakán a paparazzóknak, ezért őt szavazták első helyre a legrosszabb apák listáján. Ezzel az énekes még egy Scott Peterson nevű amerikai elítéltet is lekörözött, akit két ízben elítéltek gyermekmolesztálásért, majd meggyilkolta közös gyermekükkel várandós feleségét. A harmadik helyre idősb Marvin Gaye került, aki lelőtte saját fiát, a neves énekest, negyedik helyen Jessica Simpson apja végzett, aki évek óta lókupecként árusítja ki saját nem túl okos lányát, és kevéssé apásan, ellenben jó stricihez illően dicséri az árut, ha kell: "Ilyen csöcsöket nem takarhatunk el".

Kurt Cobaint azért szavazták fel az ötödik helyre, mert öngyilkosságával nem egyszerűen félárván hagyta Frances Bean nevű lányát, de egyben Courtney Love anyai képességeire is ítélte az ártatlan gyereket. Michael Lohan lánya, Lindsay Lindsay politoxikomán szokásai és balhéi okaként jutott a hatodik helyre, az itthon kevéssé ismert Oliver O'Grady atya pedig vendégjátékosként küzdötte fel magát a hetedik helyet, mivel bár vér szerinti gyermeke nincs, de egyházatyaként enélkül is képes volt legalább 25 gyermekkel fajtalankodni.

Ozzy Osbourne mindkét gyereke többször is megjárta a rehabot, ez a rockernek egy 8. helyhez volt elég, Rick Hilton Paris Hiltont adta a világnak, ennél több indoklás nem is szükséges egy 9. helyhez, David Hasselhoff pedig a 16 éves lánya által készített kisfilmmel végzett a 10. helyen, mert nem szép dolog, ha apu mattrészegen próbál a fürdőszobakőről hamburgert enni, ráadásul eszébe se jut megkínálni a gyerekeit.