Lakatos Márk stylist fontosnak tartotta a Velveten keresztül tájékoztatni a közvéleményt arról, hogy a Megasztár negyedik szériájában nem működik közre. A stylist a tehetségkutató előző, három szériájában öltöztette az énekeseket, a műsorvezetőket és a zsűrit, és mivel néhányan a negyedik szérija öltözékeit is a személyéhez kötötték, jobbnak tartotta jelezni, nem az ő munkája.

Tudomásunk szerint a tehetségkutató résztvevőinek öltözékeiről Makány Márta divattervező gondoskodik. Lakatos Márk kérdésünkre nem szeretett volna véleményt mondani a műsorban szereplők öltözékéről, egyedül Fenyő Miklóst emelte ki. „Nagyon vagánynak tartom, ahogyan Fenyő Miklós öltözködik a műsorban, és mintha az arca is ki lenne simulva. Fenyő a magyar Mick Jagger”- állította a stylist. „Nagyon szívesen dolgoztam volna Eszenyi Enikővel, mert őt imádom, de ennek a szériának az idején más elfoglaltságaim vannak, így kihagytam”- folytatta Lakatos Márk utalva a nyíregyházi Móricz Zsigmond színházban bemutatott Kőműves Kelemen és a Bárkában bemutatott Piaf, Piaf című darabokra, amelyekben a jelmezeket állította össze.

A stylist novemberben pedig a TV2 Sztárok a fejükre estek című produkciójában vesz részt, többek közt Kozsóval, a nagyecsedi Bódi házaspárral, Fiala Jánossal és Liptai Claudiával együtt Afrikába utazik. „Még sosem voltam ehhez hasonló kalandtúrán, nagyon izgatott vagyok. Arra vagyok a leginkább kíváncsi, hogyan viselkedem majd a különböző helyzetekben, mit tapasztalok magamról.”