Az énekest most épp bármikor szívesen visszavenné egykori zenekara, ha ő úgy gondolná, hogy visszatérne. Mark Owen szerint ugyan nélküle is nagyon sikeresek és jó zenét csinálnak, de attól még mind örülnének neki: "Kurvajó volna, ha egyszer majd visszatérne. Zeneileg ugyan nem érezzük hiányát, de attól még jó lenne. Szerintem mind úgy vagyunk vele, hogy akár már holnap jöhetne, ha akar" - idézte a FemaleFirst.

Owen, Gary Barlow, Jason Orange és Howard Donald a mai napig jó kapcsolatban vannak Williamsszel: az énekes még néhány új számát is megmutatta nekik, amikor legutóbb Los Angelesben jártak. "Jó, hogy ismét együtt bulizhatunk, jókat röhögünk vele. Nagyon élveztem a legutóbbi találkozásunkat, és szerintem ezt a többiek nevében is állíthatom".

Az énekes 2007. áprilisában már belengette, hogy szívesen játszana ismét egykori zenekarával, decemberben azonban épp Mark Owen volt az, aki sértetten kizárta ennek lehetőségét, mert az énekes "közös lemezcsinálás helyett inkább kutyát sétáltatott". Williams azóta is visszatérésre készül, és ettől az UFÓ-vadászat is csak átmenetileg téríthette el.