Kiszáll a tv2 napi szappanoperájából a szőke Barbarát alakító sorozatszínésznő, Mészáros Kitty. A Best magazinnak elmondta, hogy már májusban kérte, hogy befejezhesse a szereplést, de az átfutási idő miatt még októberben is forgatnai a kellett.

"16 éves voltam, amikor elkezdtem Barbara szerepét játszani. Az eltelt négy év alatt gyakorlatilag a stúdióban nőttem fel. Az iskola mellett dolgoztam, ami sok nehézséggel, és persze örömmel is járt. Mára elég lett, ezért döntöttem úgy, hogy felmondok" - nyilatkozta Mészáros Kitty. A magazin írásából kiderül, hogy a sorozat miatt nem tudott sikerrel felvételizni a Színház és Filmművészeti Egyetemre. Egy másik főiskolára felvették, de azt nem tudta elkezdeni elfoglaltságai miatt. A táncra sem maradt ideje, ami nagyon hiányzott neki.

Mészáros Kitty nem csak a Jóban Rosszban-t, hanem Magyarországot is elhagyja, és Írországba megy, ahová a családja már kiköltözött a jobb megélhetés reményében. A színésznő szeretne megtanulni angolul és munkát vállalni külföldön.