Jay Z és Beyoncé Knowles kereste a legtöbbet a Hollywood-i hírességek közül írta az sawf news a Forbes magazin által közzétett listára hivatkozva. A magazin azt vizsgálta, hogy a párok közül melyiknek gyarapodott leginkább a vagyona a 2007 június 1-től 2008 június 1-ig tartó időszakban. Jay Z és Beyoncé összesen 162 millió dollárt mintegy 35 milliárd forintot keresett. Nem csoda, hogy nem akarják eladni az esküvői fotóikat. A pár tagjai nagyjából egyformán járultak hozzá a családi kasszához, Jay Z 82 milliót rappelt össze, illetve termelt egyéb vállalkozásaiból, míg párja 80 milliót szedett össze a zenével, mozifilmjeivel, a divatiparból és egyebekből.

A második helyezett Will és Jada Pinklett Smith. Ők összesen 85 millió dollárral lettek gazdagabbak, ebből nyolcvanat a férj, Will Smith kaszált, aki a legnépszerűbb színész mostanában. felesége ötmillióval járult hozzá a költségvetéshez.

A harmadik helyet David Beckham és felesége, Victoria foglalja el, ők 58 millióval lettek gazdagabbak egy év alatt. Még mindig a labdarúgó bevétele a magasabb, ő 50 milliót focizott össze, illetve kapott a reklámokból. Énekesnő felesége nyolcmillió dollárral növelte a bevételt.