A szerb fővárosban időzik Bernie Ecclestone és felesége- a Forma 1 mindenható ura a család egy belgrádi barátjának meghívására utazott Szerbiába. A kirándulással egyúttal a válásukról szóló híreket is cáfolni akarja a pár. A 78 éves Bernie Ecclestone a Pressz című helyi lapnak nyilatkozva azt mondta, szerinte a közeljövőben nem lesz szerb pilóta a Forma 1-ben. "Ahhoz szponzorok és sok pénz kellene"- vélekedett a férfi.

Ecclestone elárulta, hogy a Ferrari a kedvenc csapata, és Felipe Massa, a ferrari brazil pilótáját kedveli a mostaniak közül a legjobban. Elmondta, hogy Sebastian Vettel rendkívül tehetséges, és hogy egyszer biztosan bajnok lesz. "Ehhez azonban jó autó is kell neki" - mondta Bernie a lapnak.

A pár nem beszélt a válásról illetve házasságáról. Ecclestone felesége, az 58 éves ex-modell Slavica (aki szerb-horvát vegyesházasságból született Fiúméban (Rijeka)) annyit mondott, hogy amikor megismerkedett Bernie-vel 1984-ben, leendő férje imádta a tökltöttkáposztát, mára azonban ki nem állhatja. Belgrádi programjaik közül azt a fogadást emelte ki a pár, amelyet barátjuk szervezett a tisztelertükre. A partin a szerb közélet krémje jelen volt, többek között a népszerű népdalénekesnő, Ceca Razsnatovics is. Az egykori háborús bűnös, Zseljko Razsnatovics Arkan özvegyével Bernie is szeretett volna megismerkedni, ám felesége, Slavica nem engedte, hogy férje a dúskeblű szerb szépség közelébe férkőzzön - adta hírül a Független Hírügynökség.