Még soha nem mutatta meg magát ruha nélkül Liptai Claudia, na de eljön az az idő is – írta a Blikk. A Mokka műsorvezetője ugyanis az Aktív vendégeként kijelentette, hogy nem utasítaná el a felkérést, de csak akkor vetkőzne, ha Nánási Pál készítené a fotókat. Radnai Péter, a Playboy főszerkesztője egyből ráizgult a témára, és mivel évek óta beszélnek erről a lehetőségről, senki ne csodálkozzon, ha a közeljövőben Liptai melleivel néznek farkasszemet az újságárusoknál.

A Borsnak a műsorvezető elárulta, hogy Afrika örökre megváltoztatta az életét, sikerült teljesen feltöltődnie A sztárok a fejükre estek forgatásán a fekete kontinensen. Állítólag a pasik elalélnak Liptai kisugárzásától, egyedül a férje, Gesztesi Károly nem vette még észre a változást. Persze ideje sem volt rá, mert alig találkoznak, a színész most is Törökországban forgat.

"Kihűlt a szenvedély, s talán Claudia lenyűgőző nőiessége sem lesz elég, hogy felszítsa a kialudt tüzet" - írta az újság, mi pedig idéztük, mert olyan szép és költői.