A színésznő, aki Bruce Willis szíve után Asthon Kutcherét is meghódította, mintha csak arra született volna, hogy jó formában tartsa magát, és ezért nem sajnálja áldozni a pénzt drága edzőkre és fitneszbérletre, olvasható a FemaleFirst-ön. A negyvenhat éves sztár elsősorban természetesen személyi edző segítségével edz, súlyokkal és a Pilates módszerrel, ám mindezek ára egy ismerős elmondása szerint hat számjegyű összeget kóstál, írja az amerikai OK magazin. Moore 2003-ban a Charlie Angyalaiban hívta fel sokadszorra a figyelmet sudár, fitt alakjával, ám már akkor is tagadta, hogy valaha plasztikai műtéten esett volna át, inkább az egészséges életmódra esküdött.

A fodrásza, Tara Smith szerint Moore haja is tökéletes, eredeti fekete, nincs egyetlen ősz hajszála se, amit a hajszobrász szintén az egészséges életmódnak, a zöldségeknek, sok víznek, tengeri herkentyűnek és a kevés stressznek tud be. Ki ne tudná utána csinálni?

Naná, hogy Demi Moore-nak még a bőre is tökéletes, a sminkese Erin Ayanian Mon szerint csak egy kis pirosítót raknak rá, semmi egyebet. Egy titkot a színésznő azért nemrégiben mégis bevallott: orvosi piócákkal borítja testét, hogy az mindig frissnek tűnjön.