Az épp költözőfélben lévő Cobain-özvegy lakása tele van kortárs művészeti alkotásokkal, némelyikükről azonban úgy tűnik, nem eldönthető, művészi céllal készült-e, vagy csak szimplán rohad valami. Az angol művész, Polly Morgan installációjáról az utóbbit gondolták a költöztetők, ezért nemhogy nem pakolták össze, hogy átvigyék az új lakásba, de egyenesen kivágták a szemétbe. A gyufásdobozba komponált döglött csibe viszont sajna gondosan kitömött és tartósított műalkotás volt, ezt azonban a hórukkemberek nem tudták. A 44 éves Love őrjöngött: „Totál magán kívül van” – árulta el a Mail on Sundaynek egy ismerőse. „Egy rakás cucca van otthon a vintage ruhakollekciótól a babaház-gyűjteményig, mindenhol műtárgyak, és jórészük modern. Őrülten pipa, valóságos dührohamot kapott, amikor kiderült, hogy a Polly Morganjét szemétnek nézték és kidobták”.

Love hisztije már csak a döglöttcsirke-műtárgy árfekvése miatt is érthető: Polly Morgan - okleveles állatpreparátor, baleseti halált halt állatok tetemeit dolgozza fel műalkotásokká - munkái manapság 50 ezer font (több mint 16 millió forint) körüli áron forognak. Love mellett Kate Moss, Damien Hirst és Charles Saatchi műkereskedő is birtokolnak egy-egy darabot tőle.

A döglöttcsirke-műtárgyak például ilyenek, mint a La Petite (a kép a művésznő Flickr-oldaláról származik), de Morgan más állatokkal is szívesen dolgozik: döglöttegeres kitűzői tavaly igazi slágernek számítottak celebkörökben.