A 47 évesen még szűz tehetség, Susan Boyle 1 millió dollárt kap, ha kamerák előtt veszíti el a szüzességét, írja a Los Angeles Times. A napok alatt világhírűvé vált Boyle még sohasem szexelt, de még csak nem is csókolózott. Susan Boyle még nem válaszolt az ajánlatra, ami mindössze egy hétig érvényes, ugyanis a cég addig szeretné leforgatni a filmet, amíg az aggszűz a figyelem középpontjában van. A Kick Ass Pictures nevű gyártó cég természetesen az utat is fizetné az asszonynak, akit stílusosan a Virgin Airlines járatával vitetnének Los Angelesbe. A cég elnöke, Mark Kulskin bízik benne, hogy a Britain's Got Talent tehetségkutató versenyzője elfogadja az ajánlatot.

“Mindig is szerettünk volna egy olyan filmet készíteni, amin egy tisztességes asszony veszíti el a szüzességét. Ez ugyanis nagyon intim pillanat egy nő életében. Hogy mindezt a kamerák előtt teszi, attól csak még speciálisabb lesz.” Kulkin hozzátette, szeretné, ha tényleg lenne vonzalom Boyle és szexpartnere között. “Amíg nem tudjuk, hogy milyen pasik jönnek be Susannak, bemutatunk neki többféle urat is, különféle etnikumúakat, és korúakat. Én egyébként úgy gondolom, hogy ő és Ron Jeremy igazán remek párt alkotnának.” A Kick Ass Pictures már létre is hozott egy honlapot Boyle-nak, ahol a készülő film címére szavazhatnak az olvasók, továbbá azt tervezik, hogy a 47 éves asszony énekli majd a film főcímdalát is, amiből később kislemezt készítenének.


Az asszony több mint egy héttel ezelőtt nyűgözte le a brit Britain's Got Talent című műsor zsűrijét és közönségét a Nyomorultak Álmodtam egy álmot című dalával. Susan Boyle-t néhány nap alatt több mint 5 millióan nézték meg a Youtube-on, előadásától még Demi Moore is meghatódott.