Szombat este látták egy titokzatos férfival távozni egy Las Vegas-i partiról a színésznőt, aki nemrégiben szakított leszbikus kalandjával, a dj Samantha Ronsonnal. A legfőképpen piálásairól és rehabjairól elhíresült színésznő az ismeretlen férfival a Planet Hollywood Resort and Casino-ban múlatta az időt, miután megnézte Mel B legújabb bohózatát a Peepshow-t, írja a FemaleFirst. "Lindsay nagyon jól érezte magát, végignevette és tapsolta az előadást. Az afterpartin egy jóképű srácra fordította energiáit, elég gyorsan összemelegedtek. Miután számot cseréltek a medence egyik partjáról a másikra küldözgettek egymásnak üzeneteket" - mondja egy szemtanú, majd hozzáteszi: végül együtt távoztak, hogy a színésznő szállodai szobájában vessenek véget az estének.

"Még elmentek egy stand up előadásra, mielőtt visszavonultak volna Lohan penthouse lakosztályába" - mondja egy másik bennfentes a brit Daily Mirror-nak. Állítólag Lohan korábban arról beszélt Mel B-nek, hogy újra fiúkkal fog kezdeni.

Múlt héten a színésznő már bepróbálkozott Leonardo DiCaprio-nál is egy hollywoodi partin. "Amint meglátta Leo-t rácuppant, mint maci a mézre" - mondja egy újabb mindent látó szem. - "Amint meglátta a klub egyik sarkában odarohant hozzá, leszerelte beszélgetőpartnereit, és tudatta mindenkivel, hogy igényt tart rá. Lohan táncolt neki, de aztán mégis koppant, mert DiCaprio hazament a csajához, Bar Refaeli-hez. Külön távoztak a helyről, nem történt semmi."

A fent említett partin persze nem csak pasizáson, hanem piáláson is kapták, holott már régóta mondja, hogy nem iszik, írja a celebuzz. Mel B állítólag Merlot-ot kóstolgatott, míg Lohan a jól bevállt vodka-áfonya-szóda receptet itta.