Idén is keresik az ország legszuperebb anyósát. Az Országos Anyósfesztivált június 20-21- én rendezik az Észak Alföldi Régióban Polgár határában. Az anyósok főző, sodrófa hajító és tészta nyújtó versenyen is bemutathatják tudásukat, de lesz ügyességi verseny, árbecslés is, valamint a hölgyeknek alkalmi ruhában is bizonyítaniuk kell nőiességüket.

A versenyre azok a hölgyek jelentkezhetnek, akiknek gyermekük tartós párkapcsolatban él. A Hétpróbás anyósoknak főző, sodrófa hajító, tészta nyújtó és ügyességi versenyen is bizonyítaniuk kell, de szervezőkészségükről és árbecslési képességükről is számot kell adniuk. A Legszebb anyós címért pedig nyári viseletben és alkalmi ruhában is meg kell mutatniuk bájaikat a hölgyeknek. Aki mindkét kategórában sikeres, az lesz 2009- ben a Szuperanyós - írta a Független Hírügynökség.

Hétpróbás anyóst, Legszebb anyóst és Szuperanyóst is hirdetnek, a győztesek belföldi és görögországi nyaralást, ajándékokat és vásárlási utalványt nyernek. A versenyre május 15 - ig a www.szeporszag-fesztival.hu címen lehet jelentkezni.