Groovehouse Judy nemcsak jelenlegi pasijával csalta volt férjét, hanem egy nála tizenhárom évvel fiatalabb férfival is - legalábbis ezt állítja a Blikknek Cseh József, az egykori szerető. Kiss Judit és férje, Nagy Roland, a Groovehouse egykori dobosa másfél év házasság után, 2009 januárjában szakítottak. Márciusban már mindkettejüknek volt új partnere. A 22 éves Cseh József szerint Groovehouse Judy több mint fél évig csalta vele férjét.

"Körülbelül négy évvel ezelőtt találkoztunk először, amikor már együtt volt Rolival. Csak később, az esküvőjük előtt kezdtünk el érdeklődni egymás iránt: megállás nélkül SMS-eztünk és telefonálgattunk. Még nem is történt köztünk semmi, amikor lebuktunk Roli előtt, így a szervezés alatt álló esküvőjük veszélybe került. Végül kibékültek, mi pedig úgy döntöttünk, nem tartjuk tovább a kapcsolatot. Ez több mint fél évig sikerült, majd tavaly márciusban ismét egymásra találtunk, májusban pedig összejöttünk." - mondta Cseh József.

A srác állítólag teljesen odavolt a 35 éves énekesnőért, de az fél év után hanyagolni kezdte. "A szakításkor először azt sérelmezte, hogy nincs munkám, és hogy elege van abból, hogy ő többet keres, mint akikkel együtt van! Aztán csak kibújt a szög a zsákból: megismerkedett Balázzsal."