Mint kiderült, olyan rondán betört a Kiefer Sutherland által múlt héten lefejelt Jack McCollough divattervező orra, hogy várhatóan külön műtéttel kell majd újra orrformába hozni. „Mr. McCollough orra három helyen is eltört a támadás következtében” – írja a People-nek eljuttatott közleményében a tervező sajtósa, cáfolva, miszerint az áldozat mindössze pár horzsolással megúszta volna a 24 Jack Bauerének dühkitörését. A tervező egy ismerőse szerint a végeredmény olyan csúnya, hogy várhatóan plasztikai műtéttel kell majd rendbehozatni, és „jelenleg borzalmasan fáj”.

Kiefer Sutherland a hétfői MET divatgála után támadta meg McCollough-t, később arra hivatkozott, a szintén jelenlévő Brooke Shields védelmében cselekedett. Shields azonban cáfolta, hogy őt bármiért is meg kellett volna védeni, és nem érti, miért történt a támadás, ahogy a sértett is azt állítja, semmiféle okot nem adott rá. A 24 színészét előállították az incidens után, majd vádat is emeltek ellene, ami azért különösen ciki, mert Sutherlandnek komoly vesztenivalója van. 2007-es ittas vezetése óta – amiért másfél hónapot börtönben is töltött – ugyanis még nem járt le az ötévi próbaidő, melynek megsértéséért most akár egy évre is lecsukhatják.

A színész most már többszörös visszaesőnek számít, 2007-es ügye ugyanis szintén próbaidőn belül történt, akkor még nem járt le az azelőtti, 2004-ben kapott ötévi felfüggesztett büntetése. Először 1989-ben tartóztatták le, amiért ittasan vezetett és lőfegyver is volt nála, 1993-ban pedig ugyanezért, csak lőfegyver nélkül.