Andrét már el is kísérte a stáb Kínába.

A pár - akik a Celeb vagyok, ments ki innen brit verziójában jöttek össze - most éppen nagy csinnadrattával válik, ami olyan jót tett a valóságshow-juknak, hogy André menedzsere már tárgyal is az esetleges folytatásról. Természetesen nem együtt folytatnák a munkát Jordannal, hanem a pletykák szerint külön folytatnák, külön show-ban, hogy mi történik a válás után. A Peter Andréról szóló részt tulajdonképpen már le is forgatták, hiszen a kamerák elkísérték őt Kínába, ahol átvehette International Indian Film Academy (IIFA) által neki ítélt díjat. "Én is elkísértem Petert Macau-ba és mondhatom nagyon jó volt őt újra mosolyogni látni" - mondta szóvivője, Diana Colbert a BBC news-nak, majd hozzátette, hogy Jordan még nem írt alá a show folytatásáról.

A sztár pár szakítása az ITV2 nevű csatornán 68%-os nézettséget hozott, a Katie and Peter: Stateside című show-t pedig - ami Amerikába követi őket - még mindig adják.

Az ITV szóvivője sem megerősíteni, sem cáfolni nem akarta az értesüléseket, úgy nyilatkozott, hogy egyelőre folynak a tárgyalások mindkét féllel.