Lukács László – Kiszel Tünde ügyvédjének állításával ellentétben - nem tesz apasági nyilatkozatot, írja a Story magazin. Az operaénekes kijelentette, esze ágában sincs elismerni, hogy bármi köze lenne Kiszel Tünde lányához, Donatellához. A férfi szerint Kiszel már 25 éve zaklatja, de csak most jutott arra az elhatározásra, hogy lezárja ezt az ügyet.

„Úgy döntöttem, megpróbálok Tündével egyezni. Meg akarom végre tudni, mit kell tennem azért, hogy békén hagyjon. Engem most maga Tünde hívott fel, hogy állapodjunk meg. És én igent mondtam, mert bízom benne, egyszer s mindenkorra pont kerül az ügy végére. Hangsúlyozom, nem egyezkedni akarok, mindössze egyetlen alkalommal leülnék vele beszélni. Meg kell valahogy szabadulnom tőle, bármi áron, kerül, amibe kerül" – nyilatkozta Lukács.

Arra azonban érdekes módon nem hajlandó, hogy apasági tesztnek vesse magát alá, állítása szerint senkit sem lehet csak úgy kényszeríteni erre a tesztre. A lap megkereste Kiszelt is, aki abban bízik, a találkozón végre elismeri Lukács az apaságot.

A döntésig Kiszel Tünde lányát továbbra is Hunyadi Donatellának kell szólítani. Lukács emlékei szerint Kiszel korábban azt állította, a gyereke apját Hunyadi Lászlónak hívják. Igaz, amikor ezt mondta, akkor is az operaénekes képét mutogatta.