Az épp fogyókúra-valóságshowra készülő énekesnő-színésznőt 29. születésnapja után ejtette a Dallas Cowboys játékosa, legalábbis a People-nek és a New York Daily Newsnak nyilatkozó kedves barátok szerint. “Teljesen összetört. Szereti Tonyt, de mostanában voltak nehézségeik. A srác a karrierjével van elfoglalva, ő meg az új tévéshowjára készül, külön utakon jártak” – állítja az informátor.

Simpson minden esetre vasárnap még nem tűnt összetörtnek, boldogan twittelte ki, hogy Barbinak akart öltözni szülinapjára, és hogy milyen klassz öregedni: “A Barbie és Ken-témájú szülinapi parti végül mégsem jött össze, de betöltöttem a 29-et, és jelenleg a világ tetején érzem magam, onnan kiabálom: IMÁDOK ÖREGEDNI!!!” A People viszont olvas a sorok közt, szerintük az is a szakítást támasztja alá, hogy Simpson vasárnap éjjel azzal köszönt el a Twitteren követőitől: “Megyek aludni anyuval meg a kutyákkal”.

Más nyilatkozók szerint a pár tagjai már a születésnap előtt is külön buliztak: pénteken Romo a hollywoodi MyHouse nevű helyen csapattársaival tűnt fel, szombaton pedig sport-emléktárgy gyűjtőkkel dumálgatott, és “elpirult”, amikor egy nő nekiszegezte a kérdést, hogy is állnak most Simpsonnal, aki legutóbb épp amiatt aggódott, hogy talán már soha nem megy férjhez. Pedig ez nem igaz, férjnél már volt.

Egyelőre sem pár személyesen, sem sajtósaik nem erősítették meg, hogy mindez így volna, ahogy tavaly is csak a cáfolattal álltak elő, amikor hasonlóképp csak egy állítólagos szakítással tudtak bekerülni a hírekbe.