Hajdúné lógó mellei mellett a fenti információ a másik címlapsztori a Borsban. Bár Keleti Györgyi és Andrea már az összes lapnak elmondták, hogy nem beszélnek összeveszésük és kibékülésük történetéről, nem gondolhatták komolyan, hogy ilyen egyszerűen megússzák: a lap szerint ez csakis kamu lehet.

Miután a volt honvédelmi miniszter, Keleti György családi kupaktanács összehívásával fenyegette meg a családi konfliktust a hazai bulvársajtóban szétpicsogó lányait, a két fél gyorsan rendezte sorait. A Bors szerint azonban a Keleti-lányok kamuznak, csak apjuk megnyugtatására színlelnek átmeneti tűzszünetet. A lap abból jutott erre a következtetésre, hogy Keleti György előbb boldogan elújságolta a békülés hírét, de később visszavonta nyilatkozatát.

Idézik továbbá Keleti Andrea „egy internetes portálnak” adott nyilatkozatát is: a tánctanárnő a Tabu TV-nek mondta el, hogy Keleti Györgyivel rendezték kapcsolatukat, de megállapodtak, hogy nem beszélnek erről soha, sehol, senkinek. Ugyanezt a Borsnak már nem voltak hajlandóak elismételni.