Damu Roland és menyasszonya, Palácsik Tímea közt már minden rendben a kétnapos mosolyszünet óta, voltak nyaralni is Dominikán, most pedig műttetni készülnek - tudhattuk meg a Mokkából az imént. A pár a kanapén egymástól fél méteres távolságban ülve cáfolta, hogy bármilyen feszültség lett volna köztük, nem, ők szeretik egymást, mindez azonban csak felvezetés, a lényeg, hogy Damu menyasszonyának meg fogják műteni az orrát.

Palácsik elmondta, nagyon rossz gyerek volt, sokat járt focizni a fiúkkal, és ekkor úgy fejberúgták a labdával, hogy megrepedt az orra. Palácsik szerint ez egy kicsit azóta is látszik, őt pedig azóta is nagyon zavarja, úgyhogy nincs mese, meg kell műteni. Dr. Krasznai Zsolt, Palácsik plasztikai sebésze elmondta, ez egy nagyon egyszerű kis műtét lesz, igazából ahogy most se nagyon látszik semmi probléma Palácsik orrával, úgy a műtét eredménye se lesz látványos, de a lényeg, hogy Palácsik boldogabb lesz tőle.

A nap poénját ezen a ponton szállítja Demcsák Zsuzsa, aki halálos komolysággal fejti ki: szerinte Damuék azért hozták nyilvánosságra már előre a műtét hírét, hogy később ne legyenek olyan bulvárcímlapok, amik szerint íme, a színész már megint verekszik, ráadásul most barátnőjét intézte el ennyire. Pedig Damu legutóbb már nem nőket ütött, csak bútorokat terrorizált, amikor szétverte saját kerti garnitúráját a Hal a tortán forgatásán.